Connect with us

7ος Όμιλος

ΑΟ Χαλκίδας-Πανθηραϊκός 1-1

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας του ΑΟ Χαλκίδας με τον Πανθηραϊκό με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1 για την 9η αγωνιστική του 7ου ομίλου.

Ο αγωνιστικός χώρος του Σταδίου έχει το μαύρο του, το χάλι με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παιχτεί κανονικό ποδόσφαιρο.

Στην αρχή ο ΑΟΧ μπήκε καλά στο ματς προσπαθώντας να δώσει ένα γρήγορο τέμπο στο κουβάλημα της μπάλας.

Γρήγορα, όμως, οι φιλοξενούμενοι τον …πάγωσαν. Στο 11′ έγινε μια παράλληλη πάσα κι ένα μονοκόμματο συρτό σουτ, απέκρουσε ο Σταυριανός, αλλά ο Γαϊδαρτζής με νέο -εύκολο- σουτ έκανε το 0-1.

Ο σκόρερ είναι αυτός που είχε “εκτελέσει” και τον Απόλλωνα Ερέτριας στο Ενωσιακό γήπεδο, πριν 15 μέρες.

Ο Πανθηραϊκός ήταν πολύ ορεξάτος από τη δεξιά πλευρά, με τους Ντούμο και Κόντη να δημιουργούν πολλά ρήγματα, με τον τελευταίο να χάνει ευκαιρία με κεφαλιά στο 25′ να κάνει το 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με κάτω την μπάλα και συνδυαστικό ποδόσφαιρο πιάνοντας σε ανισορροπία την άμυνα του ΑΟΧ που, όμως, δεν δέχτηκε δεύτερο χτύπημα.

Η απόδοση του ΑΟΧ μετά το γκολ …έπεσε, με μοναδικές αναλαμπές κάποιες εναλλαγές της μπάλας ανάμεσα στον -κορυφαίο σήμερα- Ντελέκο και τον Ντάμπο.

Τελικά, στο 35′ ο ΑΟΧ ισοφάρισε από στατική φάση.

Ο Ντελέκος με φάουλ βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον προωθημένο Χολέβα, κι ο στόπερ του ΑΟΧ με “πλασεδάκι” έκανε το 1-1.

Ο ΑΟΧ ισορρόπησε το ματς, αλλά μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση μπροστά στις δύο εστίες.

Στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου ο Πανθηραϊκός φαινόταν πιο επικίνδυνος, ενώ ο ΑΟΧ είχε πρόβλημα στο να προωθήσει την μπάλα από τον άξονα, όπως επίσης δεν είχε και ατομικές ενέργειες για να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα.

Ο πιτσιρικάς Σταματούκος ήταν πολύ φιλότιμος και προσπάθησε από τα άκρα να φανεί απειλητικός, όμως, ιδιαίτερα αισθητή ήταν η απουσία του Χαραλαμπίδη, ο οποίος έχει καλά κρατήματα της μπάλας.

Στο 65′ ο Πανθηραϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Γαϊδαρτζής σούταρε από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Σταυριανός (από τους MVP φέτος), εκτινάχθηκε και έσωσε την εστία του.

Μετά το 65′ ο ΑΟΧ ανέβασε στροφές και κυνήγησε τη νίκη, χάνοντας δύο σπουδαίες φάσεις.

Στο 72′ και στο 74′ τα σουτ του Μάνιας πέρασαν μόλις άουτ.

Στο 75′ από εκπληκτική κάθετη του Πατερίτσα (ήταν πολύ καλός στο β’ ημίχρονο) στον Ντελέκο, ο δεύτερος έβγαλε την παράλληλη σέντρα, αλλά δεν βρέθηκε κανείς στην πορεία της μπάλας.

Στο 79′ σουτ του Ντάμπου με πολύ καλές προϋποθέσεις, απέκρουσε σωτήρια ο Διαμαντής.

Στο 81′ ο Κονσταντίνοφ πήγε να αιφνιδιάσει τον Σταυριανό που έδιωξε κόρνερ.

Στο φινάλε ο Πανθηραϊκός έβγαλε 2-3 κόντρα επιθέσεις, με κυριότερη εκείνη του 90+3 όπου ο Βλάχος δεν… έσπασε σωστά τη μπάλα, ενώ στο 88′ το πλασέ του Βλάχου έδιωξαν πάνω στη γραμμή οι νερατζούρι.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Δημήτρης Λύκος): Σταυριανός, Δούλος (69′ Σχίζας), Γιαλαμίδης, Χολέβας, Μπουζούρας, Βέργος, Ντάμπος (87′ Πλούμης), Παπαδάκης (63′ Μπασινάς), Πατερίτσας, Ντελέκος, Σταματούκος (80′ Παλαιολόγος).

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Σιλεβίστας): Διαμαντής, Κωλέτσης, Τσίγκρος (82′ Πέκα), Αγοραστός, Μπιρμπίλι, Κόντι (60′ Κονσταντίνοφ), Λούκας, Παληγεώργος, Γαϊδαρτζής (90′ Συνολάκης), Μανιας, Ντούμος (77′ Βλάχος).