Connect with us

4ος Όμιλος

Απάντηση σε Αλ. Αγγελόπουλο για την μετά Πηρούνια εποχή…

Published

on

Από τον πρώην Γενικό Γραμματέα του Εθνικού Λάζαρο Καλογερόγιαννη λάβαμε την παρακάτω επιστολή – απάντηση στα όσα δήλωσε πρόσφατα ο πρόεδρος Αλέξης Αγγελόπουλος:

«Μετά λύπης μου διάβασα τις δηλώσεις του απερχόμενου διαχειριστή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας, Εθνικού Πειραιώς, ότι ανέλαβε με ένα και μόνο δελτίο από την μετά Πηρούνια εποχή.

Δεν αναφέρεται βέβαια, όταν ανάλαβε την ομάδα σαν Πρόεδρος μαζί με τα 8 άτομα από το CLUB ΦΙΛΩΝ του Εθνικού, 5 μέρες πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος στη Δ΄ Εθνική,  η ομάδα έπαιξε και κέρδισε την πρώτη αγωνιστική στη Χίο, με ποδοσφαιριστές 18 και 19 ετών, που ήταν υπόδειγμα και με αναγνωρισιμότητας σε όλο τον ποδοσφαιρικό Πειραιά.

Επίσης θυμίζω ότι μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, η ομάδα ήταν μέσα τους στόχους της για  Άνοδο (Δικά του λεγόμενα).

Κρίνοντας λοιπόν ότι αυτό που έλειπε, ήταν μια καλύτερη αγωνιστική εικόνα, στο δεύτερο γύρο πραγματοποιήθηκαν διορθωτικές κινήσεις, με αποτέλεσμα τελικά να ακολουθήσει υποβιβασμός στα τοπικά πρωταθλήματα.

Στη συνέχεια κατέφερε να μείνει μόνος του, αφού αποχώρησαν τα υπόλοιπα άτομα του CLUB και έφυγαν ή άφησε να φύγουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, καθώς οι προθέσεις του ήταν να μην συνεχίσει ούτε ο ίδιος.

Η μετέπειτα πορεία είναι λίγο πολύ γνωστή σε όλους και σίγουρα δεν αμφισβητούνται οι προθέσεις του και η αγάπη του για την ομάδα.

Θέλω να τονίσω ότι η κριτική του κόσμου δεν είναι πάντα δίκαιη, που τώρα τον έχει θυμώσει. Στη ίδια κριτική είχε εγκλωβιστεί και αυτός, με υπερβάλλον ζήλο, για την προηγούμενη διοίκηση.

Τέλος για το γηπεδικό, σωστά το έχει θέσει ψηλά στην ατζέντα του ως στόχο, ενεργώντας όμως, κατ’ εμέ σε τελείως λάθος κατεύθυνση, γι’ αυτό και το θέμα είναι ακόμα στην αρχή του.

Είχαμε όμως ένα σπίτι με σύγχρονες εγκαταστάσεις για όλα τα ποδοσφαιρικά τμήματα, το οποίο ο Εθνικός  θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μέχρι και σήμερα. Προτίμησε δε να απεγκλωβιστεί από αυτό σαν μία ανίατη ασθένεια! και τώρα να αγωνίζεται και να προπονείτε στα πλαστικά και στα 8χ8.

Ο Εθνικός είναι μεγάλο σωματείο και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει σύντομα να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει.

Υ.Γ.: Κύριε ΚΑΡΥΔΟΠΟΥΛΕ ο κόσμος περιμένει κάποια στιγμή να μάθει τις πραγματικές σας προθέσεις… Νομίζω πως έφτασε η ώρα!»