Connect with us

slideshow

Απέκτησε Μπαμπανιώτη ο Ιωνικός…

Published

on

Νέα μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για τον Ιωνικό. Μετά τους Γιάννη Χρυσάφη και Νίκο Μπερνιδάκη που ενισχύουν σημαντικά τη μέσο επιθετική γραμμή της ομάδας, η απόκτηση του 24χρονου τερματοφύλακα Νίκου Μπαμπανιώτη  με θητεία στον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα, ανεβάζει το επίπεδο της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας.

 

Ο νεαρός τερματοφύλακας που υπέγραψε για ένα χρόνο δήλωσε στο ionikosfc: “Ηρθα σε μια μεγάλη ομάδα με υψηλούς στόχους. Δεν υπάρχουν πολλά λόγια για να πούμε παρά μόνο σκληρή δουλειά για να οδηγήσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά με μεγάλο στόχο την επιστροφή στη Super League”.

 

Βιογραφικό

 

Ο Νίκος Μπαμπανιώτης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρκά βήματα στις ακαδημίες του Ακράτητου και υπέγραψε το πρώτο του δελτίο στην ομάδα ως Ανω Λιοσίων με την οποία αγωνίστηκε στην Δ εθνική κατηγορία. Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο ήταν με τον Παναιτωλικό το 2007 όπου και παρέμεινε για μια πενταετία. Το καλοκαίρι του 2012 υπέγραψε συμβόλαιο στον ΠΑΣ Γιάννινα όπου και παρέμεινε μέχρι σήμερα.

Με την απόκτηση του Νίκου Μπαμπανιώτη κλείνει με απόλυτη επιτυχία ο πρώτος κύκλος μεταγραφών του Ιωνικού. Στην συνέχεια και αν διαπιστωθεί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ότι υπάρχουν κενά θα καταβληθεί προσπάθεια να καλυφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply