Connect with us

stoplekto

Απαντά η Κύπρος Κορυδαλλού σε Παννεαπολικό

Published

on

Από τη διοίκηση της Κύπρου Κορυδαλλού λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση, που ουσιαστικά απαντά σε προηγούμενη που εξέδωσε ο Παννεαπολικός:

“Σε απάντηση της ασύντακτης και ανορθόγραφης ανακοίνωσης του Παννεαπολικού, θα θέλαμε να δηλώσουμε τα κάτωθι.

1. Ουδέποτε εξέδωσε η Κύπρος Κορυδαλλού ανακοίνωση για το παιχνίδι με τον Παννεαπολικό, παρά μόνο ο Γενικός αρχηγός και ο πρόεδρος της ομάδας εξέφρασαν την άποψη τους μέσω του λογαριασμού τους στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

2. Ουδέποτε η Κύπρος Κορυδαλλού ασχολήθηκε με τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας (όπως ο Παννεαπολίκος αναφέρεται στον παίκτη της Κύπρου, Χάρη Μαυρουδή).

3. Καλό θα ήταν οι κύριοι του Παννεαπολικού να βλέπουν αντικειμενικά τις φάσεις και να γνωρίζουν τις βασικές αρχές του ΚΑΠ όπως το οφσάιντ. Μόνο έτσι θα μπορούν να σχολιάζουν, γιατί διαφορετικά εκτίθενται.

4. Αναφορικά με τον Γενικό αρχηγό της Κύπρου Κορυδαλλού κ. Γιώργο Κουρκουτιάδη, όλοι γνωρίζουν το ήθος του, το πάθος του και την αγάπη του για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Είναι ντροπή να τον κατονομάζετε με κακεντρεχή σχόλια, προσβάλλοντας την αρωγή του συγκεκριμένου προσώπου όχι μόνο στο σωματείο της Κύπρου, αλλά και σε πολλούς συλλόγους που υπηρέτησε στο παρελθόν. 5. Αναφορικά με την επίδοση της ομάδας σας όπου όπως χαρακτηριστικά αναφέρετε “μόνο αυτή υπήρχε στο γήπεδο”, ευτυχώς υπήρχε κόσμος που παρακολούθησε το παιχνίδι και αρκετοί γνώστες του αθλήματος (δημοσιογράφοι, προπονητές κτλ) που σίγουρα δεν συμφωνούν μαζί σας. Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε ολόψυχα στην διοίκηση του Παννεαπολικού να καταφέρουν να κρατήσουν στην Α’ κατηγορία την ομάδα τους, ώστε να ξαναπαίξουμε μαζί και να μας δοθεί η ευκαιρία να σας ξαναφιλοξενήσουμε στο γήπεδό μας.

Υ.Γ. Και όπως λεει και η λαική ρήση, “όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταριά”.

Εκ της διοικήσεως”.