Connect with us

4ος Όμιλος

Αποκατάσταση σε αθλητές με εμπειρία και γνώση (photos)

Published

on

Στο γήπεδο παίρνει άριστα αφου οι διακρίσεις του είναι τεράστιες κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο έχοντας περάσει από σπουδαιες ομάδες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Εθνικός Πειραιά, Αστέρας Τρίπολης, Διαγοράς Ρόδου, Βύζαντα Μεγάρων και Ηλυσιακος αποτελούν μερικούς από τους συλλόγους που ο Άκης Στρατάκης έχει προσφέρει τις υπηρεσίες, όμως για όσους δεν το γνωρίζουν ο υψηλόσωμος μέσος τα πηγαίνει εξαιρετικά και στην επαγγελματική του ζωή.

Συγκεκριμένα, ο Στρατάκης αποτελεί απόφοιτο του Τεχνικου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνων του τμήματος Φυσιοθεραπείας έχοντας ξεκινήσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο τη δική του επαγγελματική πορεία που πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Με συνεργάτη την έτερη ιδιοκτήτη του Κέντρου Φυσιοθεραπείας (Manual Physiopraxis, Πεζόδρομος Κορυτσάς 4 Χαϊδάρι (έναντι Κολυμβητηρίου)), Ζερβακάκη Έλενα που αποτελεί λαμπρή επιστήμονα ούσα Καθηγήτρια Φυσιοθεραπείας στο ΤΕΙ Αθηνών αλλά και σε ιδιωτικά Κολέγια (Metropolitan), έχουν κατορθώσει να δημιουργήσουν μια δυνατή ομάδα που καθημερινά με τη δουλειά τους θεραπεύουν αρκετά άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα μυοσκελετικά κυρίως και αθλητικές κακώσεις.

Αναλαμβάνοντας ομάδες ποδοσφαιρου ( Εθνικός Πειραιά, Θρίαμβος Χαϊδαρίου, Αγιος Ιερόθεος, Παλαιό Φάληρο), βόλλευ (τμήμα Γυναικείο του Ολυμπιακού που κατέκτησε το νταμπλ) και αθλητές ατομικών σπορ, οι Έλενα Ζερβακάκη και Ακης Στρατάκης δείχνουν τον επαγγελματισμό τους και την συνέπεια που τους διέπει σαν επιστήμονες έχοντας μάλιστα εξειδίκευση στη θεραπεία με χειρισμούς (Manual Therapy).

Το Κέντρο Φυσιοθεραπείας είναι καθημερινά ανοιχτό από τις 9.00 μέχρι τις 21.00 και μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά στο 210-5812945.

Μαλιστα, η εξαιρετική δουλειά που γίνει στο Manual Physiopraxis μπορεί να αποτυπωθεί από την ιστοσελίδα που έχουν δημιουργήσει οι ιδιοκτήτες του κέντρου( http://www.manualphysiopraxis.gr/), όπου μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε γύρω από το Κέντρο.

Το Manual Phyiopraxis μπορείτε να το βρείτε και στο Facebook στο παρακάτω link: https://www.facebook.com/manualphysiopraxis/?fref=ts.