Connect with us

4ος Όμιλος

Αποχαιρέτησαν με γεύμα στον ΠΟΑ

Published

on

Μέσα σε ένα πολύ όμορφο και ζεστό κλίμα, ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας για τη σεζόν 2016-17, με τη διοίκηση του συλλόγου να παραθέτει δείπνο στο «Cafe ΠΟΑ».

Ο πρόεδρος του συλλόγου Ιωάννης Καλέμπουμπας, ο γενικός αρχηγός Αντώνης Τσαΐνης και τα μέλη της διοίκησης Μάνος Καπετανάκης και Σωκράτης Βασιλάκης εκπροσώπησαν το Δ.Σ., ενώ από το τεχνικό επιτελείο παρευρέθηκαν τόσο ο προπονητής μας Βασίλης Κρασανάκης όσο και ο συνεργάτης του Γιώργος Χατζηδιαμαντής.

Στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές, ο πρόεδρος ανέφερε μεταξύ άλλων: εκ μέρους της διοίκησης, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πετυχημένη αγωνιστικά πάντα χρονιά, η οποία με βάση τις δυνατότητες μας και τους αντιπάλους μας, κρίθηκε άκρως ικανοποιητική. Άλλωστε, δεν είχαμε τις βλέψεις για παραπάνω, δεν ήμασταν ακόμα έτοιμοι. Όπως όλοι ξέρετε, είμαστε μία ομάδα που λειτουργούμε με τις δικές μας πλάτες. Όσο αναφορά τα πρόστιμα που υπήρξαν προς το τέλος της χρονιάς, ήταν κάτι αρνητικό, αλλά ως διοίκηση ανακαλούμε τις ποινές-πρόστιμα που είχαμε επιβάλλει. Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι και ελπίζω με τους περισσοτέρους, αν όχι όλους, να είμαστε και τη νέα χρονιά μαζί και να κάνουμε μία πολύ καλή πορεία όπως και φέτος.

Η διοίκηση του ΠΟΑ, ευχαριστεί θερμά δημόσια τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο για την πολύ καλή αγωνιστική χρονιά, όπως επίσης και τους χορηγούς μας που μας υποστήριξαν καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς αλλά και τους φιλάθλους μας.

*Φωτογραφίες στην συνδρομητική σελίδα του Image photo services