Connect with us

7ος Όμιλος

Αποχαιρέτησε τον Πανθηραϊκό ο Μάνιας-“Αξέχαστα τα όσα έζησα στη Σαντορίνη”

Published

on

Δυο σεζόν αποτέλεσε τον… el mago στο επιθετικό παιχνίδι του Πανθηραϊκού.

Ο Ισπανός, Αλεχάνδρο Μάνιας αποτέλεσε τον «εγκέφαλο» στη μεσαία γραμμή της ομάδας από τη Σαντορίνη, αποσυντονίζοντας και προβληματίζοντας αρκετές φορές τις αντίπαλες άμυνες.

Παρ’ όλα αυτά, τη νέα σεζόν, ο άσος από την Ιβηρική χερσόνησο δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «κυανόλευκους».

Επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, ο πρώην άσος του ΑΟ Χανιά-Κισσαμικού, του ΑΟ Γλυφάδας και του Ιωνικού αποχαιρέτησε τη Σαντορίνη και τον Πανθηραϊκό, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει κάτοικος της χώρας μας.

Αναλυτικά, το σχόλιο του

«Πέρασα δυο χρόνια υπέροχα και έκανα φιλίες στη Σαντορίνη. Την πρώτη χρονιά ολοκληρώσαμε ως δεύτεροι στο βαθμολογικό πίνακα και πέρυσι πλασαριστήκαμε στην 3η θέση και κατακτήσαμε το Κύπελλο Κυκλάδων. Είμαι χαρούμενος με αυτά που καταφέραμε και τα όσα έζησα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κλαμπ, στους φίλους της ομάδας, στη διοίκηση, στους προπονητές και στους ανθρώπους που δουλεύουν και έδωσαν τα πάντα και με αγκάλιασαν από την πρώτη ημέρα που ήρθε στο σύλλογο. Ο λόγος που φεύγω είναι προσωπικός και δεν έχει να κάνει με το σύλλογο. Εκτιμάω πολύ τα όσα μου προσέφερε ο κύριος Ποθητός που είναι κεφάλαιο για τον Πανθηραϊκό. Πέρασα πολύ καλά στο νησί προσωπικά και εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα».

Θα παραμείνεις στην Ελλάδα τη νέα σεζόν: «Δεν το γνωρίζω ακόμη. Θα εξαρτηθεί από τις προτάσεις που θα έχω».