Connect with us

7ος Όμιλος

Αποχώρησε ο Θανέλλας από το Διαγόρα Αγ. Παρασκευής

Published

on

Με δήλωση του ο Φώτης Θανέλλας,την οποία απέστειλε σε όλα τα Μέσα αναφέρει:

Δείτε όσα αναφέρει:

«Αύριο φεύγω από την Αγία Παρασκευή και θα ήθελα να ευχαριστήσω ποδοσφαιριστές, διοίκηση και φιλάθλους που λατρεύουν αυτήν την ομάδα.

Φτάσαμε η προσπάθειά μας να κρίνεται την τελευταία αγωνιστική. Πέσαμε κυριολεκτικά πάνω στο νήμα κόντρα σε ιστορικές ομάδες. Δεκαπέντε εικοσάχρονα ταξίδεψαν στο Κιβέρι για να διατηρήσουν τον Διαγόρα στη Γ’ Εθνική.  Για να κάνουν το θαύμα, το οποίο ήδη είχαν κάνει. Και οι ποδοσφαιριστές, αλλά και οι παράγοντές του με επικεφαλής τον πρόεδρο, κύριο Καμάτσο.

22 “τουρκόσποροι” τόλμησαν να πάνε στο Κιβέρι και να διεκδικήσουν έντιμα την παραμονή τους. Ακόυσαμε ότι πήγαμε να πάρουμε αγώνες. Όπου πήγαμε πήγατε και όπου πήγατε πήγαμε. Το χρώμα της ομάδας μας είναι το γαλάζιο του Αιγαίου…αυτό που συνορεύει με την Τουρκία. Την Κυριακή το μπλε σας χρώμα είχε γίνει πράσινο. Καλό ήταν αυτό. Και εμείς εδώ στο νησί το ίδιο θα κάναμε, παρότι δεν έγινε, κάτι που μας στοίχισε τελικά.

Αυτοί που γέμισαν την Κυριακή το γήπεδο στο Κιβέρι, καλό θα ήταν να έσκυβαν όλο το χρόνο πάνω στην ομάδα τους. Αυτός ο ωραίος σχεδιασμός του κύριου Καμπόσου, όπως έγραψε τοπικό σας σάιτ, καλό θα ήταν να υφίσταται όλη τη χρονιά. Παίχτες απλήρωτοι τράβηξαν όσα τράβηξαν τη φετινή χρονιά και τελικά παρέμειναν στην κατηγορία.

Όπως και να’ χει μαγκιά σας και συγχαρητήρια. Εάν κατάλαβες φίλε Νίκο αμαύρωσες την ιστορία σου και αυτήν του Ερμή. Κατάφερες η υπερπροσπάθεια των ποδοσφαιριστών σου και του προπονητή σου να μη χαρακτηριστεί ποτέ ως μία τίμια νίκη. Εσύ το προκάλεσες. Μία ολόκληρη 11αδα παιχτών σου δεν τήρησε το fair play, αποφεύγοντας να χαιρετήσει αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Ο ζήλος μέσα στο γήπεδο υπέρμετρος. Δεν έχω αφήσει ποτέ ως γηπεδούχος προπονητής συνάδελφο, έτσι εκτεθειμένο σε ύβρεις και προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

Είχα καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα, 20-30 “μη τουρκόσπορους” πάνω από το κεφάλι μου. Ντροπή σου Νίκο! Ντροπή για την υποδοχή από τα φουσκωτά ζώα του 50ρικου. Σκέφτηκα να βγω από το πούλμαν και να κάνω τον καραγκιόζη αλά Γκαρθία, αλλά σεβάστηκα εσένα κύριε Λυμπέρη. Με τόσο σεβασμό όσο δεν επέδειξες εσύ απέναντι στην ομάδα σου και τον ίδιο σου τον εαυτό. Θύματα ψάχνουν στο Άργος και εσύ τσίμπησες.

Άλλωστε, αν είχες τέτοιο πάθος με τον Αιολικό, μάλλον θα την έσωζες την παρτίδα. Εκτός αν έχετε άλλο σχέδιο εκεί για του χρόνου και κοροϊδέψατε ανθρώπους. Ναι φίλε. Είχατε κακή φιλοξενία στην Αγία Παρασκευή, αλλά εσείς το ξεπεράσατε. Δε με άφησε ρε φίλε Νίκο να παλέψω το παιχνίδι. Είχα μωρά 20χρονα στο πούλμαν και τα τρόμαξες. Είχα κι ένα Γαλλάκι, 19 χρονών από τη Μαρσέιγ κι έκλαιγε στο πούλμαν στη θέα των μπράβων, στα πλαίσια του σχεδιασμού του κύριου Καμπόσου.

Καλό Πάσχα Νίκο. Σε σένα και την οικογένειά σου. Θα ήθελα, μέρες που είναι, να διαβάσεις τον ύμνο της αγάπης. Επιστολή προς Κορινθίους του Αποστόλου Παύλου.

Ευχαριστώ το “χωριό” των 3.000 κατοίκων που με δέχτηκε να πολεμήσω στο πλάι του για τη σωτηρία της ομάδας. Εύχομαι την εκ των υστέρων παραμονή της ομάδας. Πάντα θα είμαι φίλος σας. Γιώργο, Τόμι, Σταύρο, Νίκο, Ρούλα, Μίλτο, Ιγνάτιε, Σάκη…να είστε πάντα περήφανοι για την ομάδα σας.

Ήταν μεγάλη μου τιμή που συνεργάστηκα με αυτά τα αντράκια, τους ποδοσφαιριστές μου. Σε αυτούς που δεν άλλαξαν ποτέ το χρώμα της φανέλας τους. Κι ας είναι “τουρκόσποροι”…».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply