Connect with us

4ος Όμιλος

Αποχώρηση Κούτουλου από την προεδρία του ΠΑΟΚ!

Published

on

Ραγδαίες εξελίξεις στον Κρουσώνα, με τον Δημήτρη Πιτσικάκη (Κούτουλο) να παίρνει την απόφαση να αποχωρήσει από την προεδρία, ανοίγοντας το δρόμο σε όσους θέλουν να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας σε αυτή την κρίσιμη καμπή.

 

Ο Κούτουλος επιβεβαίωσε την αποχώρησή του με δηλώσεις που παραχώρησε στοgrandsport.gr, τονίζοντας ότι λόγω των οικονομικών δυσκολιών δεν μπορεί να ηγηθεί στη διοίκηση του ΠΑΟΚ αλλά θα στηρίξει όποιον αναλάβει από εδώ και πέρα την ομάδα.

Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Τα προβλήματα υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό. Από την πρώτη συνέλευση είχα καλέσει όποιον ενδιαφέρεται να αναλάβει την ομάδα αλλά δεν υπήρξε ενδιαφέρον και έτσι είχαμε αποφασίσει να βρούμε δικούς μας ανθρώπους και να προχωρήσει η ομάδα. Δυστυχώς, με τα προβλήματα που προέκυψαν και τις κλειστές τράπεζες, βρεθήκαμε σε αδιέξοδο. Σήμερα ανακοινώνωνω την απόφασή τους να μην είμαι πλέον πρόεδρος, παραχωρώντας τη θέση του προέδρου σε όποιον επιθυμεί. Εγώ θα είμαι δίπλα του όπως μπορώ, γιατί είναι κρίμα η προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια στον Κρουσώνα να διαλύσει. Εύχομαι η ομάδα να βρει το δρόμο της».