Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Αποχώρηση Κ. Στάμου με αιχμές από τις ακαδημίες του Θρασύβουλου

Published

on

Παρελθόν από τις ακαδημίες του Θρασύβουλου αποτελεί ο Κώστας Στάμου. Ο ίδιος με μια άκρως “καυστική”  ανάρτηση εξηγεί τους λόγους της αποχώρησής του μετά από 7 ολόκληρα χρόνια:

“Στην ζωή λένε ότι για όλα υπάρχει μια ΑΡΧΗ και ένα ΤΕΛΟΣ .. Έτσι και για εμένα πριν από 7 χρόνια είχε γίνει η αρχή στις Υποδομές του Θρασύβουλου τώρα έφτασε το τέλος.Η αρχή είχε γίνει με μεγάλη χαρά,όρεξη, αισιοδοξία και κυρίως ΑΓΑΠΗ όμως το τέλος είναι διαφορετικό.. Αλλά έτσι συμβαίνει πάντα στην ζωή .Δεν θα μπω στην διαδικασία να πω τι έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια στην Ακαδημία του Θρασύβουλου γιατί όλα αυτό το διάστημα απέδειξα εμπράκτως το έργο μου.Στις υποδομές του γηπέδου, στον αγωνιστικό χώρο και στους αθλητές μας με τις γνώσεις μου και την σκληρή δουλειά μου. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή μου είναι ο σεβασμός που δείχνει όλος ο κόσμος απέναντι στην Ακαδημία στα παιδιά και στο πρόσωπο μου. Θέλω όμως να τονίσω, στους διοικούντες “κομήτες” που είτε έρχονται καταστρέφουν και φεύγουν είτε μένουν για δικό τους συμφέρον πώς δεν είμαι εγώ η “Γάγγραινα” και ο “Βραχνας” και το πρόβλημα στην ομάδα όπως τόλμησαν να με χαρακτηρίσουν με περίσσιο θράσος. Σαφώς βέβαια ,η αποποίηση ευθυνών είναι το ατού τους αλλά όλοι ξέρουμε σε ποιόν ταιριάζουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί.
Μια μεγάλη συγγνώμη λοιπόν που δεν έγινα ποτέ το φερέφωνο και το τσιράκι τους και δεν τους άφησα να καταστρέψουν και την Ακαδημία του Θρασύβουλου, με συγχωρείτε που δεν τους έκανα την χάρη και δεν μπόρεσαν να με κάνουν ποτέ το πιόνι τους,συγνώμη κύριοι αλλα έχω μάθει να είμαι εγώ ο παίκτης στην δική μου παρτίδα της ζωής και όχι πιόνι στην δική σας παρτίδα . Έχω μάθει τα παντελόνια να τα φοράω και όχι να πουλάω τα πάντα για λίγα ευρώ.
Με καθαρή την συνείδηση, κύριοι ,κοιτάω τα παιδιά στα μάτια και χαίρομαι που ξέρουν όλα αυτά που έχω προσφέρει , για να αγαπήσουν αυτό που κάνουν. Εν αντιθέσει , με εσάς που το μόνο που ξέρετε είναι να λέτε λόγια,λόγια,λόγια και μόνο ΨΕΜΑΤΑ.
Ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ που είχα αυτά τα χρόνια,στους ΓΟΝΕΙΣ που μου εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και φυσικά το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ σε όλα αυτά τα ΠΑΙΔΙΑ για όσα έχουμε περάσει μαζί , εντός και εκτός γηπέδου γιατί δεν ήμουν μόνο Παιδαγωγός,Προπονητής, καθαρίστρια,φύλακας, γραμματέας και πολλά ακόμα που θα κουράσουν , αλλά ήμουν κάτι παραπάνω για τα πιο πολλά παιδιά στην Ακαδημία. Φυσικά, τα παιδιά έχουν ένστικτο και αντιλαμβάνονται καλύτερα την ανιδιοτέλεια.
Σίγουρα έγιναν και λάθη και εδώ σας χρωστάω μια μεγάλη συγγνώμη.
Εν κατακλείδι, φεύγοντας εύχομαι να βρεθούν αξιόλογοι άνθρωποι στον δρόμο της ακαδημίας για να συνεχίσουν το έργο που δυστυχώς έμεινε ανολοκλήρωτο δεν λειτουργούν όλοι με γνώμονα το κοινό καλό
Είθε , η διοίκηση κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσει πως ο στόχος είναι μόνο τα παιδιά και το καλό της ομάδος με ο,τι αυτό συνεπάγεται.
ΚΑΛΌ ΥΠΌΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΎ ΣΕ ΌΛΟΥΣ”.