Connect with us

7ος Όμιλος

Αποχώρηση Μεϊμάρογλου από την Κηφισιά λόγω σπουδών στην Ιταλία

Published

on

Ο Χρήστος Μεϊμαρογλου την περσινή χρονιά πραγματοποίησε εξαιρετικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Κηφισιάς γεγονός που συνοδεύτηκε με την κατακτηση του τίτλου στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ. Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος ετοιμάζεται να ταξιδέψει για άλλες πολιτείες αφού η πρόκληση που του παρουσιάζεται είναι μεγάλη. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος στόπερ ετοιμάζει βαλίτσες για την γειτονική, Ιταλία αφού θα παρακολουθήσει ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα που ειδικεύεται στον τομέα της φαρμακευτικής με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να αγωνιστεί στα ελληνικά γήπεδοα. Ο ίδιος ωστόσο θέλησε μέσω της ιστοσελίδας μας να ευχαριστήσει τα πρόσωπα που του στάθηκαν δίπλα του από την πρώτη ημερα και στήριξαν όλες τις αποφάσεις του.

Θέλω πρώτα απ’ ολα να ευχαριστήσω τους γονείς μου που όλα αυτά τα χρόνια με στήριξαν από την πρώτη στιγμή και με ενθάρρυναν να συνδυάσω τις σπουδές, τη δουλειά μου με το ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω παράλληλα μέσα από την καρδιά μου όλους τους ανθρώπους που συνεργηστηκα τόσα χρόνια στα γήπεδα.

Στην καρδιά μου θα μείνουν δυο ομάδες. Η Τριγλία Ραφήνας καθώς εκεί έκανα μόνο φίλους και αυτό είναι που μετράει και εκείνη της Κηφισιάς για την οποία θα αναφερθώ στο τέλος”.

Στον επίλογο του και αναφερόμενος στην ομάδα της Κηφισιάς, ο 28χρονος άσος δήλωσε:

Σίγουρα θέλω να ευχαριστήσω την Κηφισιά και κυρίως όλα τα παιδιά που ήταν μαζί μου φέτος γιατί δεν μπορούσα να ονειρευτώ πιο όμορφη χρονιά πριν αποχωρήσω από την Ελλάδα.

Όλα λειτούργησαν σε επίπεδα όχι απλά επαγγελματικά αλλά σε επίπεδο που δουλεύουν ομάδες υψηλού επιπέδου. Από τον φροντιστή, τον ”Τασάρα” που ήταν πάντα εκεί για εμάς.

Μέχρι τον γενικό αρχηγό κ. Ντελιφιλιππίδη., το τεχνικό επιτελείο αλλά όπως γίνεται αντιληπτό και τη διοίκηση. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γαντζουλα και τον αντιπρόεδρο κ .Πρίτσα, καθώς και όλα τα άτομα του διοικητικού συμβουλίου γιατί ήταν πάντα διπλα μας.

Ήταν πραγματικά τυχερός που ήμουν στο συγκεκριμένο σωματείο μέλο και συνεργάστηκα με τους συγκεκριμένους ανθρώπους που αγαπούν τόσο πολύ την ομάδα. Πραγματικά αν κάθε ομάδα απαρτίζονταν από τέτοιους ανθρώπους το ελληνικό ποδόσφαιρο θα ήταν σε τελείως διαφορετικό επίπεδο.

Ευχαριστώ επίσης τον κ. Καλοπήτα που συνεργαστήκαμε για 4 χρόνια όπως και το γυμναστή κ. Μυλώνη.