Connect with us

4ος Όμιλος

Απόδραση από τον Άλιμο για Ιάλυσο

Published

on

Σκληρό… καρύδι αποδείχθηκε ο ΑΟΤ Αλίμου για τον Ιάλυσο αφού παρά τη νίκη που σημείωσαν οι νησιώτες με 3-2, βρήκαν απέναντι τους ένα σύνολο που πάλεψε το ματς. Οι ‘τοξοβόλοι’, που με αυτό το τρίποντο μείωσαν τη διαφορά από την 2η Τρίγλια στους δυο βαθμούς, δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, ωστόσο, πήραν αυτό που ήθελαν οφείλοντας πολλά στον εξαιρετικό Λύρα. Ο νεαρός άσος πέρασε αλλαγή στο 59′ και σε δυο περιπτώσεις έδειξε τη κλάση του αφού πέρα από το γκολ που σημείωσε, έδωσε την ασίστ στο Μαθιό για να κάνει ο έμπειρος επιθετικός το 2-1.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στα πρώτα λεπτά, όμως βρήκαν απέναντι τους μια ομάδα που έδειχνε ότι δεν είχε τίποτα να χάσει παλεύοντας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο 31′ ωστόσο οι νησιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Αθανασίου, που εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Φυλακούρη, μετά το κόρνερ του Κοιλιάρα.

Η απάντηση των ‘μπλε’ ήταν άμεση αφού στο 38′ ο Γοργάκης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Καζαντζής πήρε την κεφαλιά ισοφαρίζοντας σε 1-1. Προηγουμένως, ο Κοιλιάρας είχε δυο καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ όμως δεν τα κατάφερε, για να φτάσουμε στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 59′ όταν ο Πέτρος Μίχος αποφάσισε να περάσει στον αγώνα τον Λύρα. Ο βραχύσωμος άσος από τη στιγμή που μπήκε απέδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στους νεοφώτιστους αφού δεν θα ήταν υπεροβλή να τονίζαμε ότι εκεί που χρειάστηκε, με την κλάση του χάρισε το τρίποντο στον Ιάλυσο. Αρχικά, στο 73′ πάσαρε στο Μαθιό ο οποίος στην πρώτη το επαφή με τη μπάλα αφού είχε περάσει αλλαγή στη θέση του Κ. Χειμωνέτου έγραψε το 2-1. Δυο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έμεναν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Καραγιάννη με απευθείας κόκκινη καθώς εξύβρισε τον διαιτητή. Στα τελευταία λεπτά, όπως ήταν λογικο, οι “μπλε” πίεσαν όμως οι νησιώτες πέτυχαν και τρίτο τέρμα σφραγγίζοντας τη νίκη τους με τον Λύρα στο 87′ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Πετούσης

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ: Αμουτζάκης, Κόπελας, Γοργάκης, Αφράτης, Νταϊφώτης, Κατσαδούρος (78′ Μανωλιάς), Χρήστου (83′ Πετούσης), Σαμιώτης, Καζάντζης, Σάμιος, Καραγιάννης

ΙΑΛΥΣΟΣ: Χειμωνέτος Α., Λιόσης, Χειμωνέτος Κ. (72′ Μαθιός), Αθανασίου, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Σαχίνης, Κοκκίνης, Σπάρταλης (85′ Πλύγκος), Κοιλιάρας, Χατζηκοσμας (59′ Λύρας)