Connect with us

4ος Όμιλος

‘Απόδραση’ με Γούλα για Τρίγλια από του Ζωγράφου

Published

on

Τα δείγματα που είχε δείξει από τα φιλικά προετοιμασίας ήταν θετικά, με την Τρίγλια Ραφήνας να στέλνει το μήνυμα ότι θα αποτελέσει δύσκολη λεία για όλες τις ομάδες. Πράγματι, την εικόνα αυτή έβγαλε και στον αγωνιστικό χώρο του Ζωγράφου ο σύλλογος της Ανατολικής Αττικής ο οποίος πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση επικρατώντας εκτός έδρας με 1-0 του Ηλυσιακού. Το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα παρατάχθηκε στο γήπεδο αρκετά… διαβασμένο και έδειξε ότι αυτός που θα το υποτιμήσει θα έχει σοβαρό πρόβλημα. ‘Χρυσός σκόρερ’ των νικητών ήταν ο πολύπειρος μέσος, Γιώργος Γούλας που στο 55′ με κεφαλιά πέτυχε το τέρμα που έκρινε τον αγώνα.

Όσον αφορά στους γηπεδούχους παρουσιάστηκαν αρκετά αγχωμένοι με αποτέλεσμα η νευρικότητα να μην τους επιτρέψει να κάνουν το παιχνίδι τους και να δημιουργούνται συνεχώς φάσεις στην άμυνα τους. Μάλιστα, η Τρίγλια εάν ήταν πιο τυχερή στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα τέρματα. Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σαγανά με δεύτερη κίτρινη.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Μάρκος Μαυρομάτης) Κουρεπίνης, Φλέγγας, Χατζηγιαννακός, Συριόπουλος, Μπίρης, Αμανατίδης, Σύσκος, Γκουτσούλας, Θανόπουλος, Στρίγγας, Ξαγοράρης.

ΑΟ ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ηλίας Καλοπήτας) Δήμιζας, Κάρδαρης, Μειμάρογλου, Δάρρας, Τσέπας, Σκαφίδας (78′ Ζέκιο), Μανδύλης, Γούλας, Κόντι (83′ Λαζούρας), Βασιλείου (60′ Μάλτσι), Σαγανάς.