Connect with us

4ος Όμιλος

Απόδραση με Πουλάκο

Published

on

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά το διπλό που πανηγύρισε στη Νεάπλη έδωσε ο Ηλυσιακός που πέρασε με το διπλό από την Βάρη επικρατώντας με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 του Αστέρα. Οι κιτρινόμαυροι πραγματοποίησαν μεστή εμφάνιση απέναντι σε ένα πολύ αξιόλογο αντίπαλο ο οποίος δεν μπόρεσε να πετύχει τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Το ματς ήταν ισορροπημένο και φάνηκε ότι όποια ομάδα έβαζε πρώτη γκολ θα έπαιρνε τη νίκη. Αυτό το έπραξε ο Ηλυσιακός στο 68′ αφού ο Πουλάκος στην πρώτη του συμμετοχή με την κιτρινόμαυρη φανέλα χρίστηκε σκόρερ χαρίζοντας το δεύτερο τρίποντο στο σωματείο του Κέντρου. Στο 34′ σημειώθηκε μια φάση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων όταν ο Κουιρουκίδης σκόραρε για τη Βάρη, όμως ο διαιτητής Παπαποστόλου ακύρωσε το γκολ θεωρώντας ότι ο κυνηγός των κυανόλευκων υπέπεσε σε επιθετικό φάουλ. Το τελικό σφύριγμα του Ευβοιώτη ρέφερι βρήκε την ομάδα από του Ζωγράφου να πανηγυρίζει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο να αποθεώνει τεχνικό επιτελείο και παίκτες

Διαιτητές: Παπαποστόλου, Σπανός-Δέλχας (Εύβοιας)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Βαγγέλης Γούτης): Τερεκανίδης, Μητσόπουλος, Καραμπάς, Χόρτσας, Βασιλείου, Αγκόλλη, Ανδριανόπουλος (83′ Χατζησάββας), Παπασάβας (76′ Νικολέτος), Κουιρουκίδης, Πασαλίδης, Ντάγκρας (65′ Καναβέτας)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Μάρκος Μαυρομάτης): Κουρεπίνης, Σίσκος, Φούντας, Συριόπουλος, Μπίρης. Αμανατίδης, Στρίγγας (63′ Πουλάκος), Γκουτσούλας (70′ Σελμανάι), Ξαγοράρης, Θανόπουλος (80′ Παπαδημητρίου), Φλέγκας.