Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Απόλυτος ο Ιάσονας, 3-0 τη Νίκη Αλίμου

Published

on

Την εξαιρετική πορεία του στο πρωτάθλημα συνεχίζει ο Ιάσονας, που επικράτησε επί της Νίκης Αλίμου με 3-0 και πέτυχε την τρίτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια.

Εφτασε έτσι τους 9 βαθμούς και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι διατηρεί απαραβίαστη την εστία του. Η πολύ νεανική Νίκη Αλίμου προσπάθησε αλλά φυσιολογικά υπέκυψε στην ανωτερότητα και την εμπειρία του αντιπάλου της, παραμένοντας χωρίς νίκη με 1 βαθμό.

Στο 37′ ο Ανταλής με πέναλτι έκανε το 1-0, ενώ στο 52′ ο Μπεκατώρος έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 78′ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Μπάμπης Ανταλής με απευθείας εκτέλση κόρνερ(!!!).

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι για τον αρχηγό του Ιάσονα Κώτσα Τραγανό, αφού την Τετλαρτη παρουσιάζεται στο Μεσολόγγι για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία και θα λείψει για ένα διάστημα από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

ΙΑΣΩΝ: Φωτάκης, Αλετράς, Μπράβος, Σπυροπάλη, Ανταλής (82′ Τσιλογιάννης), Τραγανός, Αποστολόπουλος, Κουρεμάδας, Μπεκατώρος, Βιτσέρσκι (73′ Νίτσα), Πιπίνης (54′ Παπαδόπουλος).

ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: Γαβαλάς, Λασηθιωτάκης (64′ Γεωργαράκος), Γιαουπάι, Τούσα, Νταμιάν (64′ Ανδρίτσος), Φύτρος Γ. (88′ Καραμπής), Καλομοίρης, Δήμος, Νταπέ (80′  Φύτρος Ε.), Καλλέργης, Λαρούσι.