Connect with us

4ος Όμιλος

Απώλεια για τον Ιωνικό που έμεινε στο… άσφαιρο 0-0 με τον ΑΟ Γλυφάδας

Published

on

Δυο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για το πλασάρισμα στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος έχασε ο Ιωνικός ο οποίος έμεινε στο… άσφαιρο 0-0 με τον ΑΟ Γλυφάδας. Οι Νικαιώτες που φιγουράρουν στην 5η θέση μαζί με τον Ηλυσιακό έχοντας συγκεντρώσει από κοινού 13 βαθμούς δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ αφού έπεσαν πάνω σε μια καλοστημένη άμυνα η οποία όσες φορές χρειάστηκε διατήρησε το μηδέν στην άμυνα. Από την άλλη ο ΑΟ Γλυφάδας έφτασε τους 6 βαθμούς συγκατοικώντας στην 13η θέση μαζί με το Ηράκλειο ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι το συγκρότημα του Νίκου Κωτσοβού έχει ένα ματς λιγότερο αφού εκκρεμεί η αναμέτρηση με τον Ερμή Ζωνιανών. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές από τους κόκκινους ομως βρήκαν κλειστούς διαδρόμους. Παρ’ ολα αυτά οι Νικαιώτες δημιούργησαν ευκαιρίες κυρίως από κόρνερ με κύριους εκφραστές τους Ζαφειρίδη, Παντελίδη και Μιχελή. Στο 15′ μετά την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα, ο Ντούλιας δεν μπόρεσε να γράψει το 1-0. Στο 85′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν δίχτυα με τον Ρόβα μετά το σουτ του Τσακίρη όμως ο σκόρερ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.  Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 74′ ο Ιωάννου από πλευράς φιλοξενούμενων έχασε σημαντική ευκαιρία για να γράψει το 0-1 αφού το σουτ που επιχείρησε από πλάγια θέση έφυγε σύριζα άουτ. Στο 80′ Τσιτόφωτος έδωσε στον Παντελή όμως το σουτ του τελευταίου πέρασε αρκετά άουτ ενώ στις καθυστερήσεις ο Κατσίκιας πρόλαβε σωτήρια τον Παντελή προτού τροφοδοτήσει τον Ιωάννου.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Λευτέρης Βασιλειάδης) Παλλιγγίνης, Κατσίκιας, Μιχελής, Κρητικός, Προβατίδης (83′ Μιχαλακάκος), Παντελίδης, Ζαφειρίδης (83′ Τσακίρης), Τσαφταρίδης, Καραχάλιος Α., Ρόβας, Ντούλιας (60′ Κατσαβριάς).

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Νίκος Κωτσοβός): Ζιόγκας, Τσιτοφώτος, Σινάνι, Παϊκόπουλος, Σταμπούλογλου, Μπούμπας, Ντούνης (80′ Αραμπατζής), Παναγόπουλος (60′ Παντελής), Κόντι, Ιωάννου (88′ Φερεντίνος), Καλογιάννης.