Connect with us

4ος Όμιλος

Αραβαντινός: “Η πόλη θα το δείξει”

Published

on

Ο Αντώνης Αραβαντινός έστειλε το μήνυμά του στον φίλαθλο κόσμο του Κερατσινίου ενόψει… Γ’ Εθνικής

Ο στόχος του Κερατσινίου ήταν ξεκάθαρος εξ αρχής και δεν σήκωνε αμφισβήτητη, βάσει των κινήσεων που έγιναν από τη διοίκηση Αραβαντινού. Ο γνωστός παράγοντας κατόρθωσε να δημιουργήσει ένα σύνολο που σκορπούσε το φόβο και τον τρόμο στα γήπεδα του Πειραια αποδίδοντας κατά διατήματα καλό ποδόσφαιρο πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Γ’ Εθνική μετά τον αγώνα μπαράζ με την Οδηγήτρια και την κατάκτηση του Κυπέλλου στον τελικο με τον Αετό Κορυδαλλού. Παράλληλα, οι «ροσονέρι» παρότι έφτασαν κοντά στην πηγή στο θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών δεν τα κατάφεραν αφού ηττήθηκαν στον ημιτελικό της διοργάνωσης από την Ελπίδα Σκουτάρεως στην παράτασης. Ο Αντώνης Αραβαντινός ωστόσο είδε τους κόπους τους να αποφέρουν καρπούς αφού η ομάδα πέτυχε το στόχο που είχε τεθεί τα τελευταία τρία χρονια, με τον ίδιο μέσω της «ΩΡΑΣ των σπορ» να εκφράζει την ικανοποίησή του:

«Ήταν ένας στόχος που είχε τεθει εξ αρχής. Ήταν μια συνέχεια καλών εμφανίσεων στα πρωταθλήματα της τελευταίας τριετίας. Τη μια χρονιά χάσαμε την άνοδο στη μπαράζ, την άλλη φορά από την πιο δυνατή Προοδευτική των τελευταίων ετών, όμως η τρίτη ήταν φαρμαρκερή, αφού ήμασταν η καλύτερη ομάδα χωρίς να υποτιμούμε κάποιο σύλλογο. Όσον αφορά τον όμιλο που συμμετείχαμε το θέμα είναι ότι τέθηκαν οι δύο πιο δυνατές ομάδες του Πειραιά στον ίδιο ομιλο και αναφέρομαι στον Αετό Κορυδαλλού. Φαίνεται αυτό, βέβαια, και από την απεικόνιση της βαθμολογίας και με τα στατιστικά των δυο ομάδων. 100 τέρματα ενεργητικό και 8 παθητικο εμείς και 100 ενεργητικό και 21 παθητικό ο Αετός. Δεν υπήρχε κάτι ανάλογο στις άλλες ομάδες. Πάντως δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε και την προσπάθεια της Οδηγήτριας που έπαιξε με εμάς στα μπαράζ και παρά τη σκοπιμότητα που χρησιμοποίησε ήταν άξια αντίπαλος».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επόμενη σεζόν, σημειώνοντας: «Σαν ποδοσφαιρική συλλογικότητα το Κερατσίνι απέδειξε ότι έχει όρεξη και δυναμική και ίσως πρέπει να δειξει η πολη αν θέλει να έχει μια ομάδα στη Γ’ Εθνική. Συλλογικότητες χωρις βοήθεια δεν υπάρχουν. Το πρώτο είναι αυτό και πιστεύω ότι θα εκφραστεί προς αυτή την κατεύθυνση ο κόσμος του Κερατσινίου».

Σε ερώτηση για το αν παραμείνει ο Βασίλης Σπάθας στην τεχνική ηγεσία της ομάδας την επόμενη σεζόν, ο γνωστός παράγοντας δήλωσε: «Θα ήταν ακατανόητο και ανήθικο να μην κουβεντιάσουμε με τον νυν προπονητή ο οποίος κατέκτησε τους στόχους που έχουν τεθεί δηλαδή το Κύπελλο, το πρωτάθλημα και την άνοδο. Ο Βασίλης Σπάθας έκανε σπουδαία δουλειά και δε θα πρέπει να παραβλέψουμε ότι η ομάδα μας έφτασε και κοντά στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών όμως αποκλείστηκε με έναν χαζό τρόπο».