Connect with us

4ος Όμιλος

Αργυρίου: Είχαμε τον έλεγχο στο α’ ημίχρονο

Published

on

Απογοητευμένος από την ήττα που γνώρισε η ομάδα του εμφανίστηκε ο άσος του Ιωνικού, Νίκος Αργυρίου αμέσως μετά το ματς. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά τον αγώνα όπου και τόνισε:«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Επισκοπής. Η προσπάθεια που καταβάλλει είναι απίστευτη. Ερχόμενος εδώ, θυμήθηκα όμορφες στιγμές που έζησα. Οι συμπαίκτες μου και ‘γω νομίζω ότι δώσαμε ό,τι είχαμε για να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι το γκολ της Επισκοπής ήρθε κόντρα στη ροή του αγώνα. Λίγο μετά, δεχθήκαμε και δεύτερο. Πάντως θεωρώ ότι στο α΄ ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, προσπαθήσαμε με κάποιες πλαγιοκοπήσεις για να πετύχουμε κάποιο τέρμα.
Στο β’ ημίχρονο είχαμε κενά, κάποια κακά διαστήματα και το πληρώσαμε. Κάποιες φάσεις όμως θέλω να τις δω από την τηλεόραση για να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα για τη διαιτησία. Δυστυχώς δεν πήραμε κάποιο αποτέλεσμα.
Εμείς έχουμε δύο πολύ δύσκολο παιγνίδια στη συνέχεια και θα δουλέψουμε πάνω σ’ αυτά όπως δουλεύουμε καθημερινά. Τα αποτελέσματα  για τον ιστορικό Ιωνικό δεν ήταν καλά το τελευταίο διάστημα αλλά οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά».