Connect with us

slideshow

Αρχίζει το κύπελλο ερασιτεχνών

Η προκήρυξη και όλες οι ημερομηνίες των αγώνων

Published

on

Γνωστή έγινε η προκήρυξη του Κυπέλλου Ερασιτεχνών που αναλύει τον τρόπο που θα διεξαχθεί φέτος η διοργάνωση.

Θα ακολουθήσουν μονοί αγώνες για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά, όλοι σε ουδέτερα γήπεδα. Η σέντρα της 1ης αγωνιστικής έχει οριστεί για τις 10/4.

Αναλυτικά η προκήρυξη:

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού έλαβε υπόψη της:

1. Το καταστατικό της

2. Τις διατάξεις του Κ.Α.Π. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

όπως αυτές ισχύουν κατά την έναρξη του παρόντος Πρωταθλήματος Κυπέλλου

3. Την από 22-2-2013 απόφαση του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της ΕΠΟ.

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

την διοργάνωση των αγώνων 2ης Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, περιόδου 2012-2013.

1. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΜΑΔΩΝ

Στους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών συμμετέχουν οι Κυπελλούχες Ομάδες των Ενώσεων, που θα προκύψουν από τους αγώνες της 1ης Φάσης.

Η συμμετοχή των ως άνω ομάδων στη δεύτερη φάση του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ για την περίοδο 2012-2013 είναι προαιρετική, για οικονομικούς λόγους.

Η κοινοποίηση των Κυπελλούχων ομάδων των Ενώσεων στην ΕΠΟ πρέπει να γίνει εγγράφως μέχρι 20-3-2013. Η συμμετοχή που υποβάλλεται μετά την λήξη της ως άνω προθεσμίας , δύναται να γίνει δεκτή , εφ΄ όσον μέχρι την υποβολή της δεν έγινε η κλήρωση των αγώνων από την ΕΠΟ.

Οι Κυπελλούχες ομάδες οφείλουν, να καταθέσουν στην ΕΠΟ, πριν την κλήρωση, έγγραφη ΔΗΛΩΣΗ ότι θα συμμετάσχουν στην 2η Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών και ότι γνωρίζουν όλες τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνουν από την παρούσα Προκήρυξη.

2. ΤΡΟΠΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ

α] Οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας Ερασιτεχνών θα διεξάγονται με το σύστημα απλών συναντήσεων αποκλεισμού (νοκ άουτ). Η ομάδα που κληρώνεται πρώτη είναι γηπεδούχος.

β] Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος εφαρμόζεται η διαδικασία που προβλέπεται από την διάταξη της παρ. 9 του άρθρου 20 του Κ.Α.Π. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Οι ομάδες που θα προκριθούν από τους αγώνες της 1ης φάσης των τοπικών ΕΠΣ διαχωρίζονται σε εννέα (9) ομίλους και θα συμμετέχουν στους αγώνες της 2ης φάσης ως εξής:

 

6ος ΟΜΙΛΟΣ

1. ΕΠΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

2. ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

3. ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

4. ΕΠΣ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

5. ΕΠΣ AΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

6. ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

 

 

Οι Κυπελλούχες ομάδες των Ενώσεων θα συμμετέχουν στους αγώνες του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, περιόδου 2012-2013, σε 7 αγωνιστικές. Πιο αναλυτικά:

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 10-4-2013

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 17-4-2013

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 24-4-2013

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 1-5-2013

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 22-5-2013

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 29-5-2013

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: (ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ)

Σημειώνεται ότι οι ημερομηνίες των αγωνιστικών κατά τον μήνα Μάιο είναι ενδεικτικές λόγω της πιθανής συμμετοχής Κυπελλούχων Σωματείων στους αγώνες μπαράζ για τον προβιβασμό στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και μπορεί το αγωνιστικό πρόγραμμα να τροποποιηθεί.

Όλοι οι πιο πάνω αγώνες θα καθορισθούν με μία κλήρωση που θα γίνει πριν την έναρξη της 2ης φάσης του Κυπέλλου. Η κλήρωση θα καθορίσει τους αντιπάλους και τις τυπικά γηπεδούχες ομάδες.

ΑΝ.ΤΣΑΚ.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply