Connect with us

4ος Όμιλος

Αρχοντάκης: Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια

Published

on

Απογοητευμένος, όπως ήταν λογικο, παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου αμέσως μετά τον αγώνα με τον Ιωνικό ο προπονητής της Τριγλίας Ραφήνας, Γιωργος Αρχοντάκης. Ο έμπειρος κόουτς στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα είχε αρκετά καλή παρουσία λέγοντας ότι πριν το σημείο της αποβολής το ματς ήταν μοιρασμένο. Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

Συγχαρητήρια στον Ηλία και στον Ιωνικό για την νίκη του. Η αίσθηση μου είναι σίγουρα όταν χάνεις στο τελευταίο λεπτό και με τον τρόπο που γίνεται στο σκορ στο τέλος σίγουρα σε αφήνει παραπονούμενο. Νομίζω ότι μέχρι την αποβολή το ματς είναι μοιρασμένο. Έχουμε από μια ξεκάθαρη ευκαιρία στο α’ ημίχρονο. Μετά σίγουρα έχει την πρωτοβουλία ο Ιωνικός. Ήταν κάτι που το είχαμε υπολογίσει και είχαμε δουλέψει και σε αυτό αν και εφόσον μείνουμε με δέκα παίκτες. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί με μια σπουδαια ομάδα, με ένα ρόστερ που μπορεί να είναι και το καλύτερο στην κατηγορία ανταποκρίθηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Πριν δεχτούμε το γκολ στο 89′ έχουμε τρεις περιπτώσεις που βγαίνουμε τρεις με έναν και σίγουρα είναι μεγάλες ευκαιρίες για εμάς να σημειώσουμε με δέκα παίκτες εμείς το γκολ. Μετά δεχόμαστε εμείς το γκολ και είναι φυσικό και επόμενο να ρισκάρουμε στις καθυστερήσεις και σίγουρα η ποιότητα των αντίπαλων παικτών δεν σου αφήνουν κανένα περιθώριο εαν και εφόσον βρεθούν να σημειώσουν κάποιο γκολ όπως έγινε με τον Καμαρά‘.

Ερωτηθείς εάν πιστεύει ότι ο Ιωνικός έχει το πάνω χέρι για τον τίτλο με δεδομένο ότι αντιμετώπισε η ομάδα του πριν μια εβδομάδα τον Ερμή Ζωνιανών, ο έμπειρος κόουτς είπε:

Έχει το πάνω χέρι λόγω brand name αλλά από εκεί και πέρα νομίζω ότι και οι δυο ομάδες αξίζουν να βρίσκονται εκεί που βρίσκονται. Δεν είναι τυχαία η ο,άδα του Ερμή ψηλά. Αλλά σίγουρα ο Ιωνικός είναι το βαρύ όνομα, είναι η ομάδα που περιμένει τόσα χρόνια να κάνει το κάτι παραπάνω και να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον η μεταξύ τους αναμέτρηση’.

Για τη συνέχεια που ακολουθεί για την Τριγλια, ο Γιωργος Αρχοντακης ειπε:

Εμείς προσπαθούμε βδομάδα με βδομάδα να κάνουμε κάποια βηματα μπροστά. Σίγουρα η κατάσταση που βρήκα στην ομάδα δεν ήταν πολύ ευχάριστη σε όλα τα επίπεδα. Από εκεί και πέρα έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια και από τη διοίκηση και θέλω να πιστεύω ότι το Γενάρη θα βοηθήσουμε τα παιδιά που βρίσκονται ήδη στην ομάδα με καποιες προσθήκες ώστε να γίνουμε ακόμη πιο ανταγωνιστκοί’.