Connect with us

4ος Όμιλος

Αρχοντάκης: Ενθαρρυντική η εικόνα μας

Published

on

Μπορεί αγωνιστικά η εικόνα του που παρουσίασε να μην δικαιολογεί την ισοπαλία στην αναμέτρηση με την Επισκοπή δεδομένο ότι δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο το Ηράκλειο άφησε αισιόδοξα μηνύματα εν όψει της δύσκολες συνέχειας που περιμένει την ομάδα των βορείων προαστίων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί και από τις δηλώσεις που παραχώρησε ο τεχνικός των νερατζούρι, Γιώργος Αρχοντάκης, λίγα λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ρεθυμνιώτικο σύλλογο όπου και τόνισε:Ο βαθμός είναι σημαντικός και η εικόνα της ομάδας μου ακόμη πιο ενθαρρυντική. Παρ’ όλα αυτά δεν μπορούμε να ζητάμε κάτι παραπάνω βάση των ευκαιριών που χάσαμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Όταν δεν μπορείς να κάνεις το αυτονόητο δεν μπορείς να ζητάς το κάτι παραπάνω. Είχαμε διπλάσιες τελικές προσπάθειες από τις οποίες οι μισές ήταν κλασσικές ευκαιρίες. Παίζοντας με μια ομάδα που προέρχεται από την Football League, είναι οργανωμένη, θα ενισχυθεί και θα είναι από τα αξιόλογα σύνολα της κατηγορίας, είναι επιτυχία ο βαθμός αλλά όταν αγωνιστικά η εικόνα του παιχνιδιού σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίζεις και δεν το κάνεις αυτό αν μην τι άλλο πρέπει να σε προβληματίσει’.

Χωρίς προβλήματα στο Κύπελλο 

Όσον αφορά για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου, όπου οι νεοφώτιστοι στην Γ’ Εθνικής υποδέχονται τον Άρη Χολαργού (16.00 γηπ. Πρασίνου Λόγου), ο έμπειρος προπονητής πρόσθεσε:Ο θεσμός μας ενδιαφέρει και τον αγώνα τον αντιμετωπίζουμε σαν είναι ένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Θα παίξουν παιδιά που δεν αγωνίστηκαν στο ματς πρωταθλήματος, και θεωρώ ότι έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε αφού πιστεύουμε σε όλο το έμψυχο δυναμικό’.

Με κόσμο κόντρα στον ΟΦΗ

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νερατζούρι στο ματς Κυπέλλου θα εκτίσουν την ποινή -κεκλεισμένων των θυρών- που τους έχει επιβληθεί από πέρυσι για την ρίψη αντικειμένων στον αγώνα με το Αιγάλεω, κάτι που σημαίνει ότι στο ματς με τον ΟΦΗ το Ηράκλειο θα έχει τη στήριξη των οπαδών του.