Connect with us

4ος Όμιλος

Αρχοντάκης: Θα έρθει υποψιασμένος ο ΟΦΗ

Published

on

Την μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του καλείται να φέρει εις πέρας η Α.Ε. Ηρακλείου καθώς η νεοφώτιστη ομάδα την ερχόμενη Κυριακή στο πρώτο εντός έδρας και ιστορικό ματς στην Γ’ Εθνική υποδέχεται στο γήπεδο του Πρασίνου Λόφου τον ΟΦΗ. Οι νερατζούρι θα επιδιώξουν να αποσπάσουν ότι περισσότερο μπορούν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση γνωρίζοντας ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή καθώς θα αντιμετωπίσουν μια… πληγωμένη ομάδα που όπως και να έχει αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Το θετικό για τον Γιώργο Αρχοντάκη είναι ότι υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές αφού δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών. Ο ίδιος δεν αρνήθηκε να μιλήσει για το συγκεκριμένο ματς λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής: Για εμάς είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς αλλά και στην Γ’ Εθνική που συνοδεύεται με έναν τεράστιο αντίπαλο όπως είναι ο ΟΦΗ. Αυτό από μόνο του αποτελεί μια γιορτή παίζοντας με έναν τεράστιο αντίπαλο. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός δύσκολου παιχνιδιού που ο δείκτης δυσκολίας ανεβαίνει λόγω του ότι ο ΟΦΗ θα έρθει υποψιασμένος για το τι συμβαίνει στην Γ’ Εθνική. Από εκεί και πέρα, εμας το αγωνιστικό μας πλάνο δεν αλλάζει όποιον και αν έχουμε απέναντι μας, πόσο μάλλον έναν τεράστιο αντίπαλο όπως είναι ο ΟΦΗ έχοντας επιπλέον κίνητρο να βγάλουμε το καλύτερο μας εαυτό στον αγωνιστικό χώρο’ . Ερωτηθείς εάν το μομέντουμ ευνοεί την Α.Ε. Ηρακλείου, ο έμπειρος προπονητής δήλωσε

Θεωρώ ότι ο αντίπαλος παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά με δεδομένο ότι θα ισχύσει το -6. Και μην ξεχνάμε ότι το άγχος το έχει ο ΟΦΗ και όχι εμείς. Οποιαδήποτε άλλη θέση πλην της πρώτης αποτελεί αποτυχία για το συγκεκριμένο σύλλογο’.

Με κόσμο κόντρα στον ΟΦΗ

Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν μια κόσμο την ερχόμενη Κυριακή στο μεγάλο ματς με τον ΟΦΗ και αυτό διότι εξέτισαν την ποινή της μιας αγωνιστικής που τους είχε επιβληθεί από πέρυσι στον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη Χολαργού. Παράλληλα να σημειωθεί ότι πρόθεση της διοίκησης του Ηρακλείου είναι να παραχωρήσει εισιτήρια στο αντίπαλον δέος κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση που βρεθουν στο γήπεδο οι φίλαθλοι του ΟΦΗ θα καθίσουν στην απέναντι εξέδρα από αυτή των γηπεδούχων.