Connect with us

4ος Όμιλος

Αρχοντάκης: Τεράστιο το μέγεθος του ΟΦΗ

Published

on

Δυνατό φιλικό θα δώσει το Ηράκλειο το ερχόμενο Σάββατο στη Βάρη στις 17.00 όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Αστέρα. Ο Γιώργος Αρχοντάκης θα χρησιμοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές πλην του Ρούπι που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ωστόσο υπολογίζεται ότι θα δώσει το παρών στην πρεμιέρα με την Επισκοπή. Όσον αφορά στους Βασίλογλου και Μιχελή αμφότεροι ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Από εκεί και πέρα, με αφορμή την κλήρωση του πρωταθλήματος ο Γιώργος Αρχοντάκης αναφέρθηκε στο ματς κόντρα στην Επισκοπή αλλά και στο δεύτερο ματς που ακολουθει με τον ΟΦΗ αλλά και στην προσπάθεια των παικτών του λέγοντας: Καταρχάς, ειμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών. Οι ποδοσφαιριστές έχουν βγάλει ένα μεγάλο όγκο δουλειάς και θεωρώ ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Γι αυτό είμαστε άλλωστε εδώ ώστε να προσθέτουμε πράγματα που αποσκοπούν στην βελτίωση. Όσον αφορά την κλήρωση είναι δύσκολο το πρόγραμμα διότι αντιμετωπίζουμε δυο πολύ καλές ομάδες στις οποίες θα δείξουμε σεβασμό αλλά ως εκεί’. Ερωτηθείς για το ματς με τον ΟΦΗ, ο Πειραιώτης προπονητής υπογράμμισε:

Καταρχήν είναι ένα παιχνίδι γιορτή για όλες τις ομάδες που θα παίξουν με τον ΟΦΗ. Είναι μια τεράστια ομάδα για τα δεδομένα της κατηγορίας. Καταρχάς το μέγεθος είναι τεράστιο για την Σουπερ Λιγκ πόσο μάλλον για την Γ’ Εθνική και είμαστε τυχεροί που σε τόσο χαμηλή κατηγορία λόγω συγκυριών συμμετέχει ο ΟΦΗ. Είναι φαβορί για την κατάκτηση της ανοδου αφού διαθέτει πολύ καλό σύνολο και βαριά φανέλα.