Connect with us

stoplekto

Αστέρας Άνω Λιοσίων: “Φυσικά και θα πρέπει να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα”

Published

on

Κοντεύει το Πάσχα και έχει περάσει ένας μήνας από την τελευταία αγωνιστική δραστηριότητα των ομάδων, με τα πρωταθλήματα σε όλη τη χώρα να έχουν ανασταλεί και να υπάρχει αβεβαιότητα για τη συνέχειά τους.

Το stoplekto.gr μέσω των ρεπορτάζ της θα προσπαθήσει να μεταφέρει την άποψη των ίδιων των πρωταγωνιστών, δηλαδή των ομάδων, αναφορικά με το τι θα πρέπει να γίνει όταν με το καλό επανέλθουμε στην κανονικότητα.

Ξεκινάμε με τον Αστέρα Άνω Λιοσίων, όπου σε επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο του σωματείου Απόστολο Τζάνο μας είπε:

“Αρχικά εύχομαι όλοι να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτή τη περιπέτεια που περνάμε, καθώς πάνω από όλα είναι η υγεία όλων μας. Από κει και πέρα θεωρώ ότι τα πρωταθλήματα θα πρέπει να ολοκληρωθούν κανονικά και να γίνουν όλοι οι υπολειπόμενοι αγώνες. Αυτό είναι το δίκαιο και το σωστό, καθώς βαθμολογικά δεν έχει κριθεί τίποτα και θα ήταν άδικο για κάποια ομάδα που κυνηγάει την άνοδο να μην μπορεί μέχρι τέλος να παλέψει για να το καταφέρει”.

  • Η διοίκηση του Αστέρα Άνω Λιοσίων και ο Πρόεδρος της ομάδας Απόστολος Τζάνος, ανακοινώνουν ότι λόγω των μέτρων περιορισμού της κυβέρνησης για τη μείωση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, η κλήρωση της λαχειοφόρου που ήταν προγραμματισμένη την Μεγάλη Εβδομάδα, αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας και θα διεξαχθεί όταν η δημόσια αρχή επιτρέψει ξανά τις δημόσιες εκδηλώσεις.