Connect with us

slideshow

Αστέρας Μαγούλας ατόφιο… Χρυσάφη (φωτο)

Νίκησε 2-0 την Προοδευτική και παρέμεινε στην κατηγορία

Published

on

Ο Αστέρας Μαγούλας  χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση επικράτησε της Προοδευτικής με 2-0, με δύο απευθείας φάουλ του Χρυσάφη  και παρέμεινε στην Γ’Εθνική κατηγορία. Στο τέλος του αγώνα οι 1.500 φίλαθλοι πανηγύρισαν την μεγάλη επιτυχία της ομάδας τους.

Ο Ηλυσιακός και ο ΠΑΟ Ρούφ υποβιβάζονται στο περιφερειακό πρωτάθλημα ενώ η ομάδα της Προοδευτικής θα παίξει στα μπαράζ για την παραμονή της στην κατηγορία.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ

Στο 15′ ο Μανίκας έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή της Προοδευτικής γλίστρησε έπεσε στο έδαφος χάνοντας σίγουρο τέρμα. Στην συνέχεια στο 19′ ο αγώνας διακόπηκε αφού απο την απέναντι μεριά στο κλειστό του μπάσκετ έκαναν την εμφάνισή τους μια ομάδα πενήντα ατόμων που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Αμέσως ο διαιτητής από την Χαλκιδική κ.Τσακαλίδης διέκοψε το ματς και έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια. Μετά το συμβάν αυτό ο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης έστειλε ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο που μπήκαν οι εν λόγω φίλαθλοι. Ο αγώνας ξανάρχισε κανονικά με 15′ λεπτά καθυστέρηση.

Στο 25′ προβολή του Κολοβού ο Κουμεντάκος σαν απο μηχανής θεός πρόλαβε και έδιωξε. Στην συνέχεια 37′ φάουλ του Σάμιου απέκρουσε σωτήρια ο Αγριμάκης δυο λεπτά αργότερα κόρνερ του Μανίκα ο Κολοβός τετ-α-τετ με τον Ζήνωνος έχασε μοναδική ευκαιρία.

Στο 49’κόρνερ του Χρυσάφη κεφαλιά του Μαρή πάνω απο τα δοκάρια του τερματοφύλακα της Προοδευτικής. Στο 53′ δυνατό σού του Λάμπρου απέκρουσε ο Ζήνωνος. Πέντε λεπτά αργότερα έγινε μια σύγχυση στον πάγκο του Αστέρα Μαγούλας με αποτέλεσμα ο διαιτητής να αποβάλλει απο τον πάγκο του Αστέρα τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Χρήστο Παλιγκίνη και τον προπονητή Αντώνη Πριόνα.

Στο 64′ ο Χρυσάφης με απευθείας κτύπημα φάουλ ανοίγει το σκόρ 1-0.

Στην συνέχεια στο 75′ ο Χρυσάφης και πάλι με τον ίδιο τρόπο έγραψε 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς απο τους φιλάθλους του Αστέρα.

Η ομάδα της Προοδευτικής τελείωσε το παιχνίδι με 8 παίκτες αφού αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα οι Χαλκιάς-Μπελερής-Κουμεντάκος.

ΟιΈβερετ, Σιακαβάρας και Τσούπρος(τιμωρημένοι)απουσίαζαν απο την ομάδα του Αστέρα.

Πολλά προβλήματα αντιμετώπισε και ο Πέτρος Δημητρίου στο τελευταίο μάτς.

Ο τεχνικός των βυσσινί δεν είχε τους τιμωρημένους Συρίγο, Καλαϊτζίδη, Σουλελέ, Αλεξίου και στους τραυματίες Αρχοντάκη (σ.σ.: εγχειρισμένος), Βασιλάκο (σ.σ.: ράγισμα στο κουντεπιέ).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)Κίτρινες: Μανίκας, Χαλκιάς, Μπελερής

Ιορδανίδης, Μαρής, Χρυσάφης, Αργυρός, Κουμεντάκος. ΚΟΚΚΙΝΗ: Χαλκιάς-Μπελερής-Κουμεντάκος. ΒΟΗΘΟΙ: Πελετίδης (Μακεδονίας), Παπακύπης (Μακεδονίας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ(προπονητής Αντώνης Πριόνας):

Αγριμάκης,Λάμπρου,Λαζούρας,Κολοβός,Μαρής,Κονέ,Κορνελάτος,Χρυσάφης(90′ Ρόκκας),Κουσουρής(76’Πατσιονίδης),Μανίκας(89′ Σαλαπάτας),Ιορδανίδης.

ΠΑΓΚΟΣ: Παλιγκίνης,Ρόκκας,Σαλαπάτας,Λελούδας,Κοντιζάς,Πατσιονίδης,Σερέπας

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ(προπονητής Πέτρος Δημητρίου):

Ζήνωνος,Χαλκιάς,Παπανικόλας,Σάμιος(67΄Μπερνιδάκης), Αργυρός, Λύγκος, Γρίβας, Σούφλας, Μπελερής, Κουμεντάκος, Ερρίκος(69΄Μηνάς).

ΠΑΓΚΟΣ: Μπαντίκος,Κουρτάνοβιτς,

JOBAN,Μηνάς,Μπερνιδάκης,Τσουλάκος,Πολυχρονίδης

ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ

***Στον αγώνα βρέθηκαν οι προπονητές Σάββας Παντελίδης,Σούλης Παπαδόπουλος, ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης, Θοδωρής Αντωνάκος, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αστέρα Γιάννης Σωτήρχος,ο Γιάννης Καλιτζάκης,ο Γιώργος Κανδρής,ο Γιάννης Λινάρδος, ο Γιώργος και ο Σωτήρης Μαυρονάσος κ.α.

ΑΝ.ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply