Connect with us

4ος Όμιλος

Ατρόμητος από… ατσάλι 2-0 τον Κρουσώνα

Published

on

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Ατρόμητος Πειραιά ο οποίος επικράτησε με 2-0 του ΠΑΟ Κρουσώνα. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την δύναμη της έδρας τους και πήραν το τρίποντο απέναντι σε ένα σύνολο που έπαιξε με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς. Οι παίκτες του Άγγελου Πυρένη μπηκαν δυνατά στο ματς και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 3′ όμως η προσπάθεια του Σουλελέ σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 40′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στάθηκε πιο τυχερός γράφοντας το 1-0. Στην επανάληψη, οι Πειραιώτες εξακολουθούσαν να πατούν καλύτερα στο γήπεδο και στο 65′ ο Παναγιωτόπουλος με σουτ κλείδωσε το ματς σημειώνοντας το 2-0. Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις εάν οι Γεωργιάδης (70′) και Παναγιωτόπουλος (70′) δεν σημάδευαν το δοκάρι.

Διαιτητές Ζαράνης (ΣΔ Κυκλάδων)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Άγγελος Πυρένης)Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Γιαννουλάκης, Τερζής, Μαντζώρος, Στρατής, Σουλελές (76′ Ράπτης), Καψαλόποδας, Γεωργιάδης (84′ Κάλφας), Παναγιωτόπουλος, Μυλωνάς (65′ Αγκόλι).

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ(Μανώλης Παπαματθαιάκης) Κόλλιας, Φυσαράκης, Γεωργαντζιάς, Πουλάκης, Ταβλαδωράκης, Σερέτης, Μπάτσι (59′ Γούλας), Τριανταφύλλου, Φουκαράκης (75′ Σκουτέλης), Καπετανάκης (55′ Κρίτσας), Χαρίσης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply