Connect with us

slideshow

Ατρόμητος Πειραιά: Πήρε Νταβαρίνο-Καταγή

Δυο πολύτιμες μονάδες εντάχθηκαν στο ρόστερ του ιστορικού συλλόγου!

Published

on

Οι ανακατατάξεις που έγινα το καλοκαίρι στον Ατρόμητο Πειραιά φαίνεται πως έχουν επηρεάσει θετικά την ιστορική ομάδα. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Πειραϊκός σύλλογος έχει ενισχυθεί σημαντικά τη φετινή χρονιά, γεγονός που δείχνει ότι οι στόχοι θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί. Μάλιστα, η διοίκηση του σωματείου χθες έδωσε τα χέρια με το δυο αρκετά ποιοτικούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα προσδώσουν αρκετή ποιότητα στον Ατρόμητο. Συγκεκριμένα, κάτοικοι Καμινίων θα είναι τη νέα χρονιά ο Άρης Νταβαρίνος και ο Σπύρος Καταγής. Ο πρώτος είναι 22 χρονών, αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και διαθέτει παρά το νεαρό της ηλικίας του αρκετές παραστάσεις από επαγγελματικά πρωταθλήματα. Την περσινή χρονιά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πειραϊκού συλλόγου άνηκε στο δυναμικό του Αχαρναϊκού πραγματοποιώντας μάλιστα εξαιρετικές εμφανίσεις με τα χρώματα των Μενιδιατών. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό βρέθηκε μια ανάσα από τη Θύελλα Ραφήνας ωστόσο η μεταγραφή του στον σύλλογο της Ανατολικής Αττικής δεν προχώρησε.  Όσον αφορά στον Καταγή πρόκειται για 25χρονο αριστεροπόδαρο οπισθοφύλακα ο οποίος την περσινή σεζόν έπαιξε στην Ζάκυνθο πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Football League 2. Συν τοις άλλοις ο ταλαντούχος αμυντικός έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του κατά το παρελθόν σε Αναγέννηση Άρτας, Εθνικό Φιλιππιάδας και Τηλυκράτη Λευκάδας.

Πήρε και Μαριόλη

Παράλληλα, υπό τις οδηγίες του Ιβάν Μίτεφ θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Νίκος Μαριόλης, καθώς ο πρώην επιθετικός του Κερατσίνιου υπέγραψε συμφωνητικό συνεργασίας με τους Καμινιώτες.

Επέστρεψαν τέσσερις

Στο μεταξύ, στις προπονήσεις της ομάδας μετέχουν πλέον οι Λοϊζίδης, Μυλωνάς, Ευθυμιάδης και Στεφανής καθώς ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν. Αυτό σημαίνει ότι τίθονται στη διάθεση του Ιβάν Μίτεφ για το τελευταίο φιλικό που είναι προγραμματισμένο να γίνει αύριο στις 17.00 στα Καμίνια και αντίπαλος θα είναι ο Εθνικός

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply