Connect with us

4ος Όμιλος

Ατρόμητος Πειραιά-ΑΟΤ Αλίμου 2-1

Published

on

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που καταβάλει για την αποφυγή του υποβιβασμού πανηγύρισε ο Ατρόμητος Πειραιά ο οποίος επικρατησε με 2-1 του ΑΟΤ Αλίμου. Με το τρίποντο αυτό, οι Καμινιώτες βρίσκονται στην 11η θέση με 16 βαθμούς απέχοντας πλέον έξι πόντους από την προνομιούχο 9η θέση που βρίσκεται ο Ερμής έχοντας ματς λιγότερο. Από την άλλη, ο ΑΟΤ Αλίμου που προσπάθησε αρκετά πάλεψε το ματς όμως δεν κατάφερε να πάρει τίποτα μένοντας στην τελευταία θέση με επτά πόντους.

Μόλις στο 3’ ο Γεωργίου με διπλή προσπάθεια και ωραίο του έγραψε το 2-0, με τον Παναγιωτόπουλου στο 48’ με ωραίο πλασέ να κάνει δυο τα τέρματα για την ομάδα του Ατρομήτου. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 63’ με τον Αφράτη διαμορφώνοντας το τελικό 2-1, με τον Κατσαδούρο στο 55′ να έχει δοκάρι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δημητρης Καλιακούδης) Αθανασόπουλος, Κολιός (80’ Χριστόπουλος), Μαρινάκης, Σιγάλας, Φυσσαράκης, Σιδηρόπουλος (60’ Καψαλόποδας), Γεωργίου (82’ Μπαλτζάκης), Σαμιώτης, Αριανούτσος, Παναγιωτόπουλος, Ράπτης.

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Ζήσης Ζήκος) Μακριδης, Σκαμπαρδώνης, Αφράτης, Κολλινιάτης, Γοργάκης, Κατσαδούρος (80′ Προμπονάς), Ζάχι, Χρήστου, Πετούσης, Μέξης (63′ Νούλας), Μανωλιάς (55′ Χακράμα).