Connect with us

4ος Όμιλος

Ατρόμητος Πειραιά-Κηφισιά 1-0

Published

on

Πολύ σκληρός για να πεθάνει αποδεικνύεται ο Ατρόμητος Πειραιά ο οποίος επικράτησε με 1-0 της Κηφισιάς και δείχνει ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή. Στο ντεμπούτο του Βαγγέλη Λαϊβερά στον πάγκο του ιστορικού συλλόγου, οι Καμινιώτες έβγαλαν αρκετά αυταπάρνηση, πίστη και θέληση για τη νίκη και κατάφεραν να την πάρουν στο 74′. Συγκεκριμένα, η ‘χρυσή αλλαγή’ του Ατρόμητου, Νίκος Μπαλτζάκης που μπήκε στο γήπεδο στο 50′ κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Παναγιωτόπουλος.

Στο αντίπερα στρατόπεδο, ήττα αυτή φέρνει την Κηφισιά σε πολύ δύσκολη θέση αφού εκεί που η ομάδα των βορείων προαστίων πάλευε για τον τίτλο, πλέον καλείται να δώσει μάχη για την παραμονή αφού βρίσκεται μόλις έναν βαθμού μακριά από 10η θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό.

Το ματς σε γενικές γραμμές είχε όλα τα στοιχεία του πάθους, με την Κηφισιά να πατάει ελαφρώς καλύτερα στο α μέρος όπου δημιούργησε και κάποιες ευκαιρίες. Στην επανάληψη, ο Ατρόμητος ανέβηκε και πήρε αυτό που ήθελε από τον αγώνα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγελης Λαϊβεράς) Παπαδόπουλος, Κολλιός, Χριστόπουλος, Φυσσαράκης, Σιγάλας, Καψαλόποδας (50′ Μπαλτζάκης), Δανασής, Αριανούτσος, Ευθυμιάδης (85′ Μαρινάκης), Παναγιωτόπουλος, Ράπτης (75′ Παλαιοπάνος).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Στέλιος Γιαννακόπουλος) Γουμάγιας, Παπαζογλου, Καλαϊτζίδης, Τεγούσης, Καρακώστας (88′ Παναγιωτόπουλος), Μουσταφίδης, Καλογερής, Ζαφειρίδης (80′ Κονόμι), Ντούλιας, Γκέζος, Παληαρούτας.