Connect with us

slideshow

Ατρόμητος Πειραιά: Μίτεφ στο τιμόνι

Published

on

Του Κυριάκου Παντζαρίδη

Οι εξελίξεις στις τάξεις του Ατρόμητου Πειραιά τρέχουν και σαφώς επηρεάζουν όλα τα επίπεδα τόσο στο διοικητικό όσο και το αγωνιστικό κομμάτι. Καταρχήν, στη τεχνική ηγεσία εδώ και μερικές ώρες βρίσκεται ο Ιβάν Μίτεφ. Ο Βούλγαρος πρώην άσος της Σκόντα Ξάνθης δέχτηκε κρούση από τους ανθρώπους της ομάδας προκειμένου να αναλάβει το τιμόνι των Καμινιωτών και απάντησε θετικά. Ο νέος, πλέον, προπονητής των «κυανόλευκων» τους τελευταίους μήνες βρισκόταν στον πάγκο του Αστέρα Μαγικού (σωματείο που συμμετέχει στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης) ενώ έχει εργαστεί και στο τεχνικό επιτελείο της Σκόντα Ξάνθης ως βοηθός του Νίκου Κεχαγιά.

Έμεινε ο κορμός – Ανακοινώνουν τις μεταγραφές

Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες του σωματείου μπόρεσαν να διατηρήσουν τον περσινό κορμό ενώ έχουν έρθει σε συμφωνία με αρκετούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναμένεται να ανακοινωθούν τις προσεχείς μέρες επίσημα. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αποκτηθούν δυο παίκτες εγνωσμένης αξίας οι οποίοι έχουν αγωνιστεί σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ. Παράλληλα, εντός των επόμενων ωρών θα γίνει γνωστά τα πρόσωπα που στελεχώνουν το νέο Δ.Σ. του Πειραϊκού σωματείου την ερχόμενη περίοδο. Οι άνθρωποι του Ατρόμητου δηλώνουν ότι στόχος της ομάδας είναι η άνοδος κάτι που σημαίνει ότι ο σύλλογος θα ενισχυθεί αισθητά και θα ανεβάσει τον πήχη.

Την Δευτέρα η… Πρώτη

Συγχρόνως, την ερχόμενη Δευτέρα στις 17.30 στο δημοτικό γήπεδο «Σ. Μελισσουργός» έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη για την ιστορική ομάδα. Το «παρών» στο γήπεδο θα δώσουν η νέα διοίκηση αλλά και οι παίκτες που έχουν αποκτηθεί μέχρι στιγμής.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply