Connect with us

slideshow

Αυστηρά αστυνομικά μέτρα στο Κερατσίνι – Προοδευτική

Published

on

Πραγματοποιήθηκε σήμερα  το πρωί στο Αστυνομικό Τμήμα  Κερατσινίου, σύσκεψη ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας  Α.Π.Ο.ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Ο. (ώρα έναρξης 15.30) , στο γήπεδο Π. ΣΑΛΠΕΑΣ( Σχιστό).

Για τον σημαντικό αυτόν αγώνα θα ληφθούν όλα τα  απαραίτητα  αυστηρά  αστυνομικά μέτρα ενώ γίνονται γνωστά τα εξής:

1.Στην σύσκεψη κι αφού υπήρχε κλίμα  συνεργασίας ανάμεσα στα δύο σωματεία αποφασίσθηκε, όπως οι φίλαθλοι της Προοδευτικής να φιλοξενηθούν  και να εισέλθουν στην Θύρα 1(πλευρά προς Πειραιά),  ενώ οι φίλαθλοι του Κερατσινίου στην Θύρα 2( πλευρά προς Ελευσίνα).

Ανάμεσα στις δύο εξέδρες  θα υπάρχει κενός χώρος υπό την προστασία της αστυνομίας.

2. Η Προοδευτική θα πάρει και θα διαθέσει συνολικά 220 εισιτήρια( 170 των 5 ευρώ, 50 του 1 ευρώ), ενώ στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα θα υπάρχει ταμείο για διάθεση εισιτηρίων μόνο για την γηπεδούχο ομάδα ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ.

 3.Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ για τον αγώνα αυτό θα ορίσει δύο παρατηρητές( ένα  για τον αγωνιστικό χώρο – τον κ. Σωτήρη Μπήτρο), κι ένα παρατηρητή για τον χώρο   εξεδρών – αποδυτηρίων, τον κ. Π. Παρακοιλιώτη)

Κατόπιν κοινής συμφωνίας των δύο σωματείων, μπροστά  στον χώρο  εξέδρας του κάθε σωματείου θα βρίσκεται ένας εκπρόσωπος της εκάστοτε ομάδας προκειμένου να επιβλέπει τους φιλάθλους της ομάδας.

 4.Έξω από τις θύρες εισόδου του γηπέδου Π. Σαλπέας  (στην  Λεωφόρο Σχιστού), δεν  θα επιτρέπεται – με εντολή της αστυνομίας –  το παρκάρισμα  Ι.Χ. και μηχανών, για την διευκόλυνση των φιλάθλων.

*Στην σύσκεψη  την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  εκπροσώπησε ο κ. Γ. Ψαρρός, το ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ οι κ.κ Τσάτσος Α., Χατζηαντωνίου Μ., Κουβαράκης Γ. την Ε.Π.Σ.Π. ο Γεν. Γραμματέας κ. Ι. Σπάθας, ο διευθυντής κ. Π. Νταλάκος,  ο εκ των Παρατηρητών του αγώνα κ Σ. Μπήτρος, ο Διοικητής του  Τμήματος κ.  Αθανασιάδης Π.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply