Connect with us

slideshow

Αυτόχειρας ο Άτταλος!

Το συγκρότημα του Χάρη Κουστέρη αναδείχθηκε ισόπαλο με τον Ηρακλή Ελευσίνας (2-2), όμως φωνάζει για την διαιτησία!

Published

on

Στο ποδόσφαιρο όταν βρίσκεσαι μπροστά στο σκορ με 2-1 και έχεις την ευκαιρία να «τελειώσεις» το ματς, οφείλεις να το κάνεις! Ωστόσο στο χθεσινό κρίσιμο ματς που έδωσε ο Άτταλος στο «Γ. Ρουμελιώτης» απέναντι στον Ηρακλή Ελευσίνας δεν κατάφερε, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2. Πάντως οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για τη φάση που έλαβε χώρα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο διαιτητής Βάτσιος σφύριξε πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Κουσίδη πάνω στον Μπαστέα, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψιν την υπόδειξη του α’ βοηθού. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως στην εν λόγω φάση αποβλήθηκε από πλευράς Άτταλου ο Κουσίδης με απευθείας κόκκινη για εξύβριση, αλλά και ο γενικός αρχηγός της ομάδας Γιάννης Μικρογιαννάκης. Την εκτέλεση ανέλαβε ο καλύτερος ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, ο Μονέ ο οποίος ευστόχησε χαρίζοντας ένα πολύτιμο βαθμό στους Ελευσίνιους. Στο α’ μέρος η ομάδα από την Νέα Πέραμο μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας να θέλει περισσότερο το παιχνίδι. Μόλις στο 5′ ο Ζιούπας άνοιξε το σκορ, με το Μονέ επτά λεπτά αργότερα να φέρνει το ματς στα ίσια. Στο 28′ οι ποδοσφαιριστές του Χάρη Κουστέρη κέρδισαν πέναλτι, όμως ο Καραμπλάκας δεν μπόρεσε από τα έντεκα βήματα να νικήσει τα Τσακιλτσίδης, αφού έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στο β’ μέρος ο Άτταλος με συνεχής πίεση προς τα αντίπαλα καρέ προσπαθούσε να πετύχει το τέρμα που θα του έδινε εκ νέου το προβάδισμα, όμως πότε η αδράνεια στην τελική προσπάθεια και πότε οι επεμβάσεις του Τσακιλτσίδη του στέρησαν την επιτυχία. Ο «γόρδιος» δεσμός για τους «πράσινους» λύθηκε στο 62′, με το Λογκαράκη να σηκώνεται ανενόχλητος από το ύψος της μικρής περιοχής, μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Ζιούπας, και με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής να γράφει το 2-1. Από εκεί και πέρα στο 91′ ο Μονέ πήρε και πάλι το. όπλο του και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σημείωσε το τελικό 2-2.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ: Τσακιλτσίδης, Πέππας, Λένα, Μπακατσέλος, Δρούγος, Καρκαμπάτσης, Μεχμέτογλου, Παροτσίδης (80′ Πόκα), Παπαδόπουλος, Μονέ, ,Μπασέτας

 

ΑΤΤΑΛΟΣ: Παπακωνσταντίου, Χωραβήτης, Πέγκος, Λιάκος (46′ Αθανασόπουλος), Λογκαράκης, Μικρογιαννάκης, Ζιούπας, Αμίρ, Κατσίκης (88′ Γκελάϊ), Καραμπλάκας, Κουσίδης.

Kυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply