Connect with us

7ος Όμιλος

Αύριο το φιλικό της Καλλιθέας με το Αιγάλεω

Published

on

Αποστολή Καλλιθέας

Μέσω δελτίο τύπου η Καλλιθέα έκανε γνωστό ότι συνεχίζεται η προετοιμασία στο βοηθητικό γήπεδο της Βάρης ενώ για αύριο στις 18.00 έχει προγραμματιστεί φιλικό στο δημοτικό στάδιο της ομάδας με αντίπαλο το Αιγάλεω με την τιμή του εισιτηρίου να είναι στα 5 ευρω.

Το δελτίο τύπου

Συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της Καλλιθέας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο της Βάρης.Αύριο Σάββατο 24 Αυγούστου, το απόγευμα στις 18:00, η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει το τέταρτο φιλικό προετοιμασίας, όπου θα αντιμετωπίσει το Αιγάλεω στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, με γενική είσοδο, εισιτήρια αξίας 5 €.
Υπενθυμίζουμε ότι, οι γυναίκες και τα παιδιά, θα μπορούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με ελεύθερη είσοδο, καθώς και ότι τίθενται σε ισχύ τα εισιτήρια διαρκείας περιόδου 2019-2020.
Τέλος ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους, ότι θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα, από την είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Καλλιθέας, τα οποία διατίθενται σε δύο κατηγορίες : Silverαξίας 50 € και GoldVIPαξίας 100 €.