Connect with us

7ος Όμιλος

Α ρε Ιωνικαρα

Published

on

[tps_footer][/tps_footer]

Το εισιτήριο της πολυπόθητης ανόδου στην Football League σφράγισε ο Ιωνικός χάρη στη σπουδαία του νίκη επί του Αιολικού με 2-0 στην ρεβάνς της Νεάπολης έχοντας . .. προίκα το 2-2 που είχε αποσπάσει πριν από μία εβδομάδα στην Μυτιλήνη.

Επιθετικά μπήκε ο Ιωνικός από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έχοντας ως κύρια επιδίωξη το γρήγορο γκολ, που θα του έδινε ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης – ανόδου.

Η υπεροχή της ομάδας του Δημήτρη Αρναούτη καρποφόρησε στο 16’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Καλλέργη από τα αριστερά ο Κουϊρουκίδης έπιασε την κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι και ο Μουστάκης από κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα για το 1-0

Το γρήγορο γκολ απελευθέρωσε τον Ιωνικό, ο οποίος συνέχισε να πιέζει και στο 33’ το σουτ του Ατματσίδη έξω από την περιοχή σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κουμπά.

Στο 38 οι γηπεδούχοι ζευγάρωσαν τα τέρματα τους με μία ασύλληπτη ατομική ενέργεια και υπέροχο πλασέ στην κίνηση του Κουϊρουκίδη.

Ο Αιολικός από την πλευρά του, είχε στο πρωτο ημίχρονο ,μία κεφαλιά του Λαμπράκη που βρήκε σε ετοιμότητα τον Κουρεπίνη όπως και ένα φάουλ του Λαμπράκη που έφυγε άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο , οι φιλοξενούμενοι είχαν κατοχή μπάλας προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις η καλύτερη εκ των οποίων στο 69 αλλά το σουτ του Τζόρνταν βρήκε σε ετοιμότητα τον Κίπερ του Ιωνικού

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας). Βοηθοί Παρασίου (Ημαθίας), Γιάντσης (Ημαθίας). Κίτρινες: Καλλέργης – Διαμαντίδης.

Ιωνικός : Κουρεπίνης, Μουστάκης, Δημακάκος, Πατσατζόγλου, Πλάκας, Γκοτσούλιας, Ατματσίδης Πογοσιάν (62’ Κατσικογιαννης), Καρέλης(46’Θέος), Καλλέργης (86’ Τσιριγώτης), Κουίρουκίδης (80’ Μανωλάς).

Αιολικός: Κουμπάς, Μπούζουρας, Κρητικός(46 Βουτσιώτης), Ταχιάς (80’ Σεφουλάι), Βάλιος, Κατσίκης (77’ Λαλάς), Τσουβαλτσίδης, Τσομπανέλης, Τζόρνταν, Διαμαντίδης, Λαμπράκης (56’ Ποτουρίδης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply