Connect with us

4ος Όμιλος

Βαθμό στα Καμίνια ο Ερμής, Άτυχος ο Ατρόμητος

Published

on

Για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Ερμής Ζωνιανών κατάφερε να μην χάσει αφού αυτή τη φορά αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα στα Καμίνια στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Πειραιά. Οι ‘πράσινοι’ έχοντας ως βασική προτεραιότητα να μην δεχθούν τέρμα στάθηκαν καλά στο γήπεδο και αφού η τύχη τους χαμογέλασε σε καποιες στιγμές κατάφεραν να πάρουν ένα σημαντικό βαθμό που τους διατηρεί σε απόφαση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, αφού το συγκρότημα του Μανώλη Παπαματθαιάκη βρίσκεται στην 7η θέση μαζί με τον Εθνκό Πειραιά έχοντας συγκεντρώσει 17 βαθμούς. Αντίθετα, η ομάδα του Σταύρου Ηλιούπουλου παρότι προσπάθησε αρκετά και δημιούργησε κάποιες σημαντικές στιγμές για να ανοίξει το σκορ κυρίως με τους Γεωργιάδη (60′), Ράπτη (σουτ δίπλα από το δοκάρι στο 65′) και έχοντας παράλληλα δοκάρι με κεφαλιά του Δανασή στο 75′ δεν κατάφερε να πάρει τη νικη μένοντας κάτω από την ζώνη και στην 11η θέση όπου συγκατοικεί με ΠΑΟ Κρουσώνα και Αστέρα Βάρης έχοντας 11 βαθμούς.

Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή στιγμή με τον Κατσικοκέρη για να ανοίξουν το σκορ όμως δεν τα κατάφεραν χωρίς αυτό να τους πτοεί αφού τηρουμένων των αναλογιών οι πράσινοι απέσπασαν θετικό αποτέλεσμα δύσκολη έδρα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σταύρος Ηλιόπουλος) Αθανασόπουλος, Κολιός, Μαρινάκης, Σιγάλας, Φυσσαράκης, Στρατής, Μητρόπουλος (85′ Γεωργίου), Σιδηρόπουλος (70′ Μπαλτζάκης), Θανόπουλος (50′ λ,τρ. Ράπτης), Δανασής, Γεωργιάδης.

ΕΡΜΗΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης) Καρακούτσης, Ρουμπάκης (46′ Βογιατζής), Κορτσινίδης, Τζανής, Ανυφαντάκης, Γιακουμάκης, Στρατήγης (65′ Σκουτέλης), Κατσικοκέρης, Μπέρκης (58′ Πλουσής Δ.), Μπεκατώρος, Σταθόγλου.