Connect with us

4ος Όμιλος

Βαθμό στην Επισκοπή για Αστέρα Βάρης

Published

on

Αξία στο τρίποντο που πανηγύρισε την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στον ΑΟΤ Αλίμου έδωσε ο Αστέρας Βάρης ο οποίος έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Επισκοπή. Πάντως, βάση της εικόνας που παρουσίασε το συγκρότημα του Βαγγέλη Γούτη, η ομάδα της Ανατολικής Αττικής αδικείται από το τελικό σκορ αφού σε ακόμη ένα ματς δημιούργησε πολλές ευκαιρίες που δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει. Με αυτό το βαθμό οι κυανόλευκοι βρίσκονται στην 8η θέση με επτά βαθμούς συγκατοικώντας με τους Εθνικό και Ατρόμητο Πειραιά. Από την άλλη, οι Ρεθυμνιώτες του Τάκη Γκώνια για δεύτερο συνεχόμενο ματς δεν έπεισαν ότι μπορεί να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο παραμένοντας χαμηλά στην κατάταξη και συγκεκριμένα 12η θέση μαζί με τον ΑΟ Γλυφάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στα πρώτα 30′ και έχασαν δυο σπουδαίες ευκαιρίες όμως οι προσπάθειες του Κουιρουκίδη σταμάτησαν στο δοκάρι της εστίας του Γεωργίου. Στην επανάληψη, οι Ρεθυμνιώτες βελτιώθηκαν και προηγήθηκαν στο 57′ με πέναλτι του Ηλιόπουλου. Το τέρμα αυτό δεν πτόησε τον Αστέρα, αφού στο 65′ ο Πασαλίδης με τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να αποδράσουν με το διπλό από την Κρήτη όμως οι Καναβέτας και Πασαλίδης δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Γεωργίου σε τετ α τετ. με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Τάκης Γκώνιας) Γεωργίου, Κρητικός, Αγτζίδης (73′ Αγτζίδης), Παπαδήμας, Μποτωνάκης, Σταυρόπουλος, Γούλας (46′ Χαλκιαδάκης), Βελονάκης (66′ Βελουδάκης), Φοβάκης, Ηλιόπουλος, Σπάσιτς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Βαγγέλης Γούτης) Μαρινάκης, Μητσόπουλος, Καραμπάς, Χόρτσας, Βασιλείου (51′ λ.τρ. Τσακιράκης), Αγκόλι, Παπασάβας, Νικολέτος (65′ Καναβέτας), Πασαλίδης, Χατζησάββας (46′ Ανδριαννόπουλος), Κουιρουκίδης.