Connect with us

4ος Όμιλος

Βασιλειου: Θα μπορούσαμε να το τελειώσουμε

Published

on

Η στήλη “ΔΗΛΩΣΕΙΣ” της επίσημης ιστοσελίδας της Τριγλίας Ραφήνας, φιλοξενούν αυτή την εβδομάδα τον Θωμά Βασιλείου. Έναν χαρισματικό και ταλαντούχο μεσοεπιθετικό, που έχει δώσει ώθηση και δύναμη στην μεσαία γραμμή της Τριγλίας.

Καλησπέρα Θωμά. Την Κυριακή η Τριγλία νίκησε τον Εθνικό με δικό σου γκολ. Πως έζησες αυτό το παιχνίδι;

Καλησπέρα κι από μένα. Ήταν ένα δύσκολο ματς με μια πολύ καλή ομάδα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί στην αρχή. Μετα χάσαμε λίγο τον ρυθμό μας και αυτό είχε σαν συνέπεια να κάνει κάποιες φάσεις ο αντίπαλος. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε πολύ, πετύχαμε το γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το ματς με ενα δεύτερο. Δυστυχώς δεν το κάναμε!

Την Κυριακή η Τριγλία αγωνίζεται εκτός έδρας με την ΑΕ Ηρακλείου. Τι βλέπεις γι’ αυτόν τον αγώνα;

Είναι ένα εξίσου δύσκολο ματς με μια πολύ καλή ομάδα. Εκτός αυτού έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τη δυσκολία του αγωνιστικού χώρου, καθώς θα αγωνιστούμε σε ενα μικρό γήπεδο. Αυτό σημαίνει ότι με το παραμικρό λάθος. ο αντίπαλος μπορεί να δημιουργήσει φάση. Επίσης δεν θα μπορούμε να παίξουμε εύκολα με την μπάλα κάτω και αυτό μας δυσκολεύει.

Αν και νέος στην ηλικία, έχεις περάσει από κάμποσες ομάδες. Τι διαφορά έχει η Τριγλία με τις άλλες ομάδες που έχεις αγωνισθεί;

Η κάθε ομάδα έχει τις ιδιαιτερότητες της. Το σημαντικό για μένα εδώ στην Ραφήνα, είναι ότι συνάντησα πολύ καλά παιδιά και όπως όλοι γνωρίζουμε το κλίμα και τα αποδυτήρια σε μια ομάδα είναι πολύ σημαντικά. Επίσης είναι πολύ σημαντικό πως πίσω από την ομάδα υπάρχει μια διοίκηση που αποτελείται απο πραγματικά καλούς ανθρώπους, που είναι δίπλα σου σε ότι χρειαστείς και θέλουν να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους.

Τι βλέπεις Θωμά και τι ελπίζεις για το ποδοσφαιρικό σου μέλλον;

Τώρα όσον αφορά το ποδοσφαιρικό μου μέλλον, σίγουρα στόχος μου είναι να αγωνισθώ σε όσο υψηλότερο επίπεδο μπορώ.