Connect with us

4ος Όμιλος

Βεστάκης: «Μόνο τυχαίο δεν είναι»

Published

on

Την πρώτη αγωνιστική πήρε από το χέρι την ΑΕΕΚ-ΙΝΚΑ και την οδήγησε στην πρώτη της ιστορική νίκη απέναντι στον Ιάλυσο με 2-0. Ο Λευτέρης Βεστάκης πέτυχε και τα δυο τέρματα των κόκκινων, αποτελώντας τον κορυφαίο της συνάντησης. Ο ίδιος με την ποιότητά του είναι δεδομένο ότι θα προσφέρει λύσεις στην ομάδα του Γιάννη Κατσούλη. Η «ΩΡΑ των σπορ» επικοινώνησε με τον έμπειρο φορ, ο οποίος μοιράστηκε κάποιες πρώτες σκέψεις με το ξεκίνημα της σεζόν. Ερωτηθείς εάν περίμενε τέτοια πρεμιέρα, ο Χανιώτες άσος τόνισε: «Πάντα ένας επιθετικός πρέπει να πιστεύει ότι θα σκοράρει πριν από κάθε ματς. Όταν αυτό επιτυγχάνεται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και συνδυάζεται με νίκη της ομάδας, μόνο χαρά και δυναμη σου δίνει για την συνεχεια».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι υπάρχει περίπτωση το ρεπό να επηρεάσει αρνητικά την ομάδα του, ο Βεστάκης είπε: «Θεωρώ πως το ρεπό της δεύτερης αγωνιστικής δεν μας έχει επηρεάσει αρνητικά, καθώς η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Άλλωστε, αφού βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος, μάς δίνεται η ευκαιρία να βελτιωθούμε όπου χρειάζεται και να συνεχίσουμε με ρυθμό στο πρωτάθλημα. Σίγουρα, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η νίκη της πρώτης αγωνιστικής σε ψυχολογικό επίπεδο για τη συνεχεια».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα στοιχεία πάνω στα οποία επενδύει η ομάδα του, λέγοντας: «Όταν μια ομάδα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από τη δημιουργία της βρίσκεται να έχει κάνει τόσα βήματα μπροστά, μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι. Άνθρωποι που αγαπάνε το ποδόσφαιρο, δίνουν καθημερινά ό,τι χρειάζεται για το καλό της ομάδας, της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και βρίσκονται πάντα δίπλα σε αυτήν».

Στην τελευταία ερώτηση για το μυστικό που θεωρεί ο ίδιος ότι θα φέρει την επιτυχία στην πρωταθλήτρια Χανίων, ο ποδοσφαιριστής των νεοφώτιστων αποκρίθηκε: «Η ομάδα αποτελείται από έμπειρους, αλλά και από φιλόδοξους ποδοσφαιριστές. Το σύνολο αυτών μαζί με τον προπονητή μας, κ. Γιάννη Κατσούλη, μάς κάνει ομάδα, κάτι που είναι και το σημαντικότερο για την επιτυχία».