Connect with us

7ος Όμιλος

Βλάχος στην Καλλιθέα

Published

on

Αποστολή Καλλιθέας

Η Καλλιθέα ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Βλάχου, η μεταγραφή του οποίου ολοκληρώθηκε στα μέσα της εβδομάδας.

Ο Βλάχος είναι 23 ετών και αγωνίζεται στην άμυνα ως σέντερ μπακ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ΑΕΚ και εν συνεχεία αγωνίστηκε στην Κ19 του Ολυμπιακού, τον Φωστήρα, τον Πανιώνιο και πέρυσι αγωνιζόταν στον Παναιγιάλειο. Έχει παραστάσεις από τις επαγγελματικές κατηγορίες, έχοντας καταγράψει συνολικά 55 συμμετοχές σε Super League, Football League και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η Διοίκηση της Καλλιθέας τον καλωσορίζει στο σύλλογο!!!

Η ομάδα μας πραγματοποίησε σήμερα το πρωί το καθιερωμένο χαλάρωμα στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας και στην προπόνηση συμμετείχαν κανονικά οι Σοφιάνης, Πλαβούκος και Νικολακάκης, οι οποίοι ξεπέρασαν κάποιες μικροενοχλήσεις που αντιμετώπιζαν μέσα στην εβδομάδα Με την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Σωτήρης Τζουμερκιώτης ανακοίνωσε την 18αδα και η αποστολή αναχώρησε για το Ελευθέριος Βενιζέλος, από όπου η ομάδα θα μεταβεί αεροπορικώς στην Μυτιλήνη.

Η αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση με τον Αιολικό θα αποτελείται από τους : Λαδά, Καλαματιανό, Μάκο, Ζεζάι, Ευαγγέλου, Βλάχο, Βασιλείου, Νικολακάκη, Καντέ, Χαρίτο, Μήλιο, Καραγιάννη, Γκέτσι, Βασιλειάδη, Σοφιάνη, Χρήστου, Πλαβούκο και Κιμπαλούλα.