Connect with us

4ος Όμιλος

Βουτσινάς: «Να μάθουμε να αντιδράμε στα δύσκολα»

Published

on

Λένε πως αρχηγού παρόντος..πάσα αρχή παυσάτω.  Και όπου αρχηγός, Βασίλης Βουτσινάς. Ο «Σούπερμαν» των «κυανόλευκων»  έδωσε το σύνθημα, μέσω δηλώσεων του στην εκπομπή «Εθνικός Inside», προκειμένου να ξεπεραστούν οι δύο τελευταίες ήττες και η ομάδα να βρεί τον ρυθμό και την ηρεμία της. «Να μάθουμε να ανταπεξερχόμαστε στις δυσκολίες» το μήνυμα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού:

Για το πώς  περιμένει να αντιδράσει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του εν όψει Ηλυσιακού : Χρέος μας είναι να το αντιμετωπίσουμε όπως όλα τα παιχνίδια .Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και θα προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε το τελευταίο παιχνίδι με το ατυχές αποτέλεσμα και να  προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη.  Πάνω από όλα να το ευχαριστηθούμε εμείς και οι φίλαθλοι μας να μην έχουμε άλλες στεναχώριες και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Για το τι έφταιξε για την ήττα με τον Ιωνικό: Στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να πείς τι έφταιξε.  Ισως να ήταν  η  κακή η φάση του πέναλτι  στο 60 ,ίσως αν δεν γινόταν αυτό να ήταν διαφορετικό το παιχνίδι ,αλλά δεν πρέπει να σταθούμε εκεί . Σίγουρα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο ανταγωνιστικοί  και στην στραβή θα πρέπει να ανταπεξερχόμαστε στις δυσκολίες. Δεν μπορεί να δεχόμαστε τρία γκολ  έτσι και να λέμε ότι φταίει μία φάση ή κάτι άλλο. Πρέπει να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας , πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά ,να το ξεχάσουμε και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας γιατί την τελευταία αγωνιστική περάσαμε δύσκολα όλοι μας.