Connect with us

slideshow

“Βράζει” ο Περαμαϊκός για τα τέσσερα θύματα των κουκουλοφόρων

Ευθύνες σε Αστυνομία και διαιτητή- Τρεις οι μαχαιρωμένοι

Published

on

Καζάνι που βράζει ο Περαμαϊκός καθώς μετρά τέσσερα θύματα (τρεις μαχαιρωμένοι) από την επίθεση των κουκουλοφόρων που δέχτηκαν οι οπαδοί του στο γήπεδο της Πεύκης.

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» παραμένει ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Ευάγγελος Μπαϊρακτάρης που είναι χτυπημένος με σιδερολοστό στο κεφάλι, έχει δεχθεί τρεις μαχαιριές και έχει εγκαύματα στο πρόσωπο από καπνογόνο.

Από το νοσοκομείο πήραν εξιτήριο τρεις ακόμα οπαδοί του Περαμαϊκού, ο ένας δέχτηκε μαχαιριά σε κεντρική αρτηρία του ποδιού του, ο δεύτερος μαχαιριά στη δεξιά παλάμη και ο τρίτος χτυπημένος στο πρόσωπο από αιχμηρό αντικείμενο.

Στο μεταξύ η διοίκηση του συλλόγου στρέφει τα βέλη της προς δύο κατευθύνσεις.

Πρώτον, προς τον υπεύθυνο της Αστυνομίας κ Δημητρόπουλο, στον οποίο είχαν επισημάνει ότι θα γίνει μακελειό. Παρά ταύτα η μικρή αστυνομική δύναμη που ήταν παρούσα στο γήπεδο ήταν απαθής στα επεισόδια (κάτι που γράφηκε ήδη stoplekto.gr) ενώ οι ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ έφτασαν στο γήπεδο αρκετή ώρα μετά τη λήξη των επεισοδίων.

Δεύτερον, προς τον διαιτητή της αναμέτρησης κ Βράκα, τον οποίο κατηγορούν ότι με τα όσα έγραψε( ή μάλλον δεν έγραψε) δεν βοηθά στην απονομή της δικαιοσύνης καθώς ενώ το αποδυτήριο των διαιτητών πλημμύρισε απο αίματα, δεν ανέφερε ότι οι μαχαιρωμένοι ήταν οπαδοί του Περαμαϊκού.

Μάλιστα ο σύλλογος θα κάνει παράσταση διαμαρτυρίας προς την ΕΠΟ.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply