Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

“Βράζουν” στον Εθνικό Πανοράματος για τη διαιτησία

Published

on

Φοβερά παράπονα από τη διαιτησία με τον Απόλλωνα Ποντίων έχει ο Εθνικός Πανοράματος, που εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“ΠΡΟΣ ΕΠΣΔΑ..ΠΡΟΕΔΡΟ-ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗ.. ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΊΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ,ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΚΌΛΛΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ.. ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ..ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΦΑΟΥΛ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΕΙ ΓΚΟΛ ΟΦΣΆΙΝΤ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΗΘΟΥ Κ.ΠΛΑΚΑ .ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕ ΤΗΝ ΦΑΣΗ… ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΎΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛ.ΔΕΝ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ.Η ΣΥΓΧΥΣΗ ΤΟΥΣ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ Κ ΚΑΤΣΙΚΗ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΑΛΛΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.. Κ ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΑ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΝΟΝΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ.ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΔΑ..ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ.. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΑΧΕΊΡΙΣΗ. ΤΟ Δ/Σ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΊΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ”.

 

Παράλληλα, τις παρακάτω βαριές δηλώσεις μας έκανε ο γενικός αρχηγός της ομάδας Γιάννης Μαλανδρίνος:

“Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ αλλά μετά απο αυτά που έγιναν στον αγώνα της ομάδας μας σήμερα πρέπει να ασχοληθώ… Είδα ανθρωπο με σφυρίχτρα να ξεφτιλιζετε για 30 ευρώ( ευτυχώς που δεν ήμουν γηπεδούχος για να πληρώσω αυτόν τον τεράστιο διαιτητή). Είδα ότι το πρωτόκολλο υγείας για τον κορωνοιο ισχύει μόνο για το γήπεδο πανοράματος.. είδα κ αλλά αλλά δε θέλω να γίνομαι κουραστικός… Λοιπόν κύριοι διαιτητές σοβαρευτείτε γιατί ξεφτιλιζοσαστε… Θέλω να παρακαλέσω τη διοίκηση της ΕΠΣΔΑ να μη ξαναβάλει διαιτητή σε αγώνα της ομάδας μας τον κύριο (χα χα χα χα χα χα) Μανουρά… Κύριε Μανουρά αν είσαι άντρας με παντελόνια βγες να ζητήσεις συγγνώμη για σήμερα, καταρχήν δε βαρέθηκες να περιμένεις 100 λεπτά μέχρι να χάσουμε;;; αλλά τι λέω;;;για να το κάνεις αυτό πρέπει να είσαι άντρας αλλά δεν το έχεις αυτό….Μη πατήσεις στα Λιόσια ούτε περαστικός… Είσαι επικίνδυνος διαιτηταρα μου εσύ…αν έχεις ανάγκη για χαρτζιλίκι έλα να στο δώσω χωρίς να μας σπας τα νευρα…. Κλείνοντας κύριε Μανουρά θέλω να σου πω ότι όταν κοιμηθείς το βράδυ κάνε κ το σταυρό σου κ παρακαλα τη Παναγία κ το Θεό που μαζί με τον αδερφουλη σου υπάρχουν άνθρωποι που σας πληρώνουν για να βλέπουν αυτά τα καραγκιοζιλικια σας….”.