Connect with us

4ος Όμιλος

Βρίσκεται τα πατήματα του ο ΠΑΟ Κρουσώνα που επικράτησε 2-1 μέσα στου Ρέντη

Published

on

Ήταν να μην πάρει μπρος ο ΠΑΟ Κρουσώνα ο οποίος δείχνει να βρίσκει το καλό του πρόσωπο με την έλευση του Ράικο Γιάνγιανιν στην τεχνική ηγεσία. Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1 του Ατρόμητου Πειραιά μέσα στου Ρέντη δείχνοντας ότι έχει όλα τα φόντα ώστε να διεκδικήσει από την πλευρά του την παραμονή στον 4ο όμιλο. Αντίθετα, οι Καμινιώτες δεν μπόρεσαν για τρίτο συνεχόμενο ματς να γευτούν τη χαρά της νίκης με αποτέλεσμα να μείνουν στην 10η θέση όπου συγκατοικούν πλέον με τους Κρουσανιώτες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το α’ μέρος ανήκει στους γηπεδούχους οι οποίοι είχαν την υπεροχή η οποια μετατράπηκε σε γκολ στο 35′ χάρις σε πλασέ του Μάμαλου ο οποίος έγραψε το 1-0. Το τέρμα αυτό αφύπνισε τους Κρητικούς οι οποίοι με κεφαλιά του Σαβελίδη στο 44′ έφεραν το ματς στα ίσια. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι έχοντας τη ψυχολογία υπέρ τους μετά το γκολ που πέτυχαν έδειξαν υπομονή στο παιχνίδι τους και κατάφεραν να γυρίσουν το ματς στο 65′ χάρις σε γκολ του Μανιδάκη παίρνοντας ένα σπουδαίο τρίποντο σε μια δύσκολη έδρα.

Διαιτητές: Γιαννόπουλος, Αδαμόπουλος-Καρβούνης (Μεσσηνίας)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Παπαδόπουλος, Σιγάλας, Μαρινάκης, Φυσαράκης, Σιδηρόπουλος, Στρατής, Μητρόπουλος, Θανόπουλος (33′ Ράπτης), Μάμαλος (46′ Καραΐνδρος), Γεωργιάδης (84′ Μπαλτζάκης), Δανασής

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Ράικο Γιάνγιανιν): Κουρουπάκης, Γιαννακάκης, Μπάμπης (30′ Μποχώνης), Καλεμάκης, Καρυπίδης, Κανδηλάκης, Μανιδάκης, Νηστικάκης (46′ Χίζι), Πήλιος, Σκούφος, Σαββελίδης (90′ Ρομπάκης).