Connect with us

4ος Όμιλος

«Βόμβα» Κατσαρού στην Προοδευτική με υπονοούμενα – Έκτακτη Γ.Σ. την Τετάρτη

Published

on

«Βόμβα στα θεμέλια» της Προοδευτικής , έριξε ο Βασίλης Κατσαρός . Με μια αιφνιδιαστική του κίνηση ο ηγέτης των Κορυδαλλιωτών συγκαλεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την προσεχή Τετάρτη 20 Ιουλίου  και ώρα 20.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο « Μελίνα Μερκούρη » του Δήμου Κορυδαλλού αίθουσα « Πλειάδες» που βρίσκεται επί των οδών Γρηγ. Λαμπράκη και Ταξιαρχών .

Σκοπός της κίνησης αυτής είναι, όπως μας είπε ο πρόεδρος της Προοδευτικής , «να βρεθεί άνθρωπος που να έχει οικονομική επιφάνεια και να μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον και την καλή λειτουργία της ομάδας και εγώ ευχαρίστως του παραχωρώ τη θέση μου ».

Παράλληλα ο κ. Κατσαρός αιτιολογώντας την απόφαση του τόνισε αφήνοντας υπονοούμενα :

« Εγώ μένω στον Κορυδαλλό , ασχολούμαι σχεδόν όλο το 24ωρο με θέματα της ομάδας σηκώνοντας όλο το βάρος. Παρόλα αυτά δέχομαι και πόλεμο από ορισμένους. Κι  όμως σε όλα αυτά δεν έχω την στήριξη από ανθρώπους που θα έπρεπε να έχω .»

Η κίνηση αυτή του Βασίλη Κατσαρού παγώνει όλα τα θέματα της ομάδας  , τουλάχιστον μέχρι την Γενική Συνέλευση της Τετάρτης. Αυτό σημαίνει ότι ο νέος προπονητής που θα αναλάβει την ομάδα , οι μεταγραφικές κινήσεις θα πρέπει να περιμένουν. Κι ο καιρός περνάει επικίνδυνα…