Connect with us

slideshow

Βόμβα μεγατόνων στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!

Στο στοίχημα ΕΠΣΑ και ΕΠΣΜ…

Published

on

Βόμβα μεγατόνων σύμφωνα με δημοσίευμα της Κιτρινόμαυρης Ώρας έσκασε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο . Μετά από πολλά χρόνια έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους σε στοιχηματικές εταιρείες στο διαδίκτυο τα πρωταθλήματα της Αθήνας (ΕΠΣΑ) και της Θεσσαλονίκης (ΕΠΣΜ) αλλά και αυτά των υποδομών της super league κάτω των 20 και των 17 ετών. Όταν στο παρελθόν είχε γίνει κάτι τέτοιο η ΕΠΣ Μακεδονίας είχε προχωρήσει σε διακοπή των πρωταθλημάτων της. Πλέον προσανατολίζεται να πράξει κάτι ανάλογο αν η παρέμβαση που επιχειρείται από την πολιτεία δεν έχει αποτέλεσμα. Η διοίκηση της ΕΠΣΜ έστειλε έγγραφο σε ΓΓΑ, ΕΠΟ, και ΟΠΑΠ ζητώντας τη λήψη μέτρων ώστε να προστατευθεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. «Δεν θέλουμε και δεν θα επιτρέψουμε με κανένα τρόπο τη συμμετοχή των αγώνων των πρωταθλημάτων μας στο στοίχημα. Αποτελεί κίνδυνο για την υπόσταση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου» αναφέρεται σχετικά.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπισταξής διαβίβασε χθες την υπόθεση στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Αθηνών και το ΣΔΟΕ, ζητώντας την διερεύνηση της.

Η εταιρία που περιέλαβε στο κουπόνι της παιχνίδια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου , είναι Κυπριακών συμφερόντων με έδρα την Μάλτα. Η στοιχηματική εταιρία δεν απέσυρε από το κουπόνι της τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Στο σημερινό κουπόνι της χαρακτηριστικά αναφέρουμε υπάρχουν παιχνίδι της Α’ κατηγορία της Αθήνας!

Ήφαιστος – Αστέρας Ζωγράφου με αποδόσεις 3,40 – 2,95 – 2,00

Διάνα Ηλιούπολης – Καματερό 1΄95 – 2,95 – 3,60

καθώς και άλλα ακόμα παιχνί9δια από Αθήνα και ΕΠΣ Μακεδονίας.

Το θέμα αναμένεται να πάρει διαστάσεις και περιμένουμε και από την πλευρά της ΕΠΣ Αθηνών να πάρει θέση , καθώς ακόμα δεν έχει αναφερθεί στο γεγονός . Stoplekto.gr θα ενημερωθείτε για τις εξελίξεις στο θέμα.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply