Connect with us

7ος Όμιλος

Βόμβα με Μαρουκάκη η Καλλιθέα

Published

on

Στην Καλλιθέα μέχρι στιγμής οι ανανεώσεις των Καλημέρη και Μπέλη είχαν προκαλέση ανησυχία στις τάξεις των φίλων της ομάδας και αυτό διότι περίμεναν να ανέβει ο πήχης.

Η διοίκηση Παπαδόπουλου ωστόσο φρόντισε να δώσει την καλύτερη απάντηση με πράξη αφού πριν από λίγη ώρα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες έφυγε από τα γραφεία της ομάδας ο πολύπειρος επιθετικός, Ματθαίαος Μαρουκάκης.

Ο ικανότατος κυνηγός ήρθε σε προφορική συμφωνία με την ομάδα του κέντρου πραγματοποιώντας τη μεγάλη επιστροφή στην ομάδα που πριν από μερικά χρόνια έγραψε ιστορία.

Ο Μαρου με θητεία σε πολλές και ιστορικές ομάδες θα αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό και θα επωμιστεί το σκοράρισμα της ομάδας.

Περισσότερα από 35 γκολ είχε πετύχει ο Μαρουκάκης τις σεζόν 2007 έως το 2013 που αγωνίζονταν στην Καλλιθέα έχοντας βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στις πορείες που έκανε κατά κύριο λόγο στην Football League.

Τη σεζόν 2013-2014 έπαιξε για ένα εξάμηνο στον Πανιώνιο και το β’ εξάμηνο στον Ιωνικό, ενώ ακολούθησε η πορεία στην Παναχαϊκή όπου σε 29 ματς πέτυχε 11 γκολ. Την περίοδο 2015-2016 πέτυχε 12 γκολ σε 29 συμμετοχές στη Λάρισα όντας πρώτος σκόρερ, ενώ ακολούθησαν οι σεζόν σε Τρίκαλα, στην Αμαλιάδα την περίοδο 2017-2018 όπου πέτυχε 11 γκολ σε 23 ματς. Πέρυσι έπαιξε σε Αήττητο Σπατων για ένα εξάμηνο ενώ το άλλο μισό της περιόδου σε 12 ματς πέτυχε 8 γκολ για λογαριασμό του Παναργειακού.