Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Βόμβα…με Σαπαλίδη ο Ολυμπιακός

Published

on

Η διοίκηση της ομάδας του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, για τον ξεκάθαρο πλέον στόχο της, την κατάκτηση του πρωταθλήματος της νέας χρονιάς, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΑΠΑΛΙΔΗ.

Η ανακοίνωση

Μια από της μεγαλύτερες μεταγραφές που έχουν, πραγματοποιηθεί στην ιστορία του συλλόγου μας,με τον ποδοσφαιριστή να έχει συμμετοχές σε super League (ΠΑΣ ΓΙΆΝΝΙΝΑ) και football league(Κισσαμικος).
Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης με την ίδια ευχέρεια.
Την περίοδο 2012/2013 ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ όλων των ομίλων της Δ’εθνικης.
Την περίοδο 2013/2014 πρώτος σκόρερ του 5ου ομίλου της Γ’εθνικης.Την περίοδο 2014/2015 η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του με 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της super League με τη φανέλα του ΠΑΣ ΓΙΆΝΝΙΝΑ.Την περίοδο 2016 αγωνίστηκε στη football league με τον Κισσαμικό.. Συνέχισε σε Ιωνικό,, Αιγάλεω,, Μοσχάτο(άνοδος στη Γ’εθνικη, πρώτος σκόρερ με 33 γκολ),, Καραβάς (άνοδος στην Γ’εθνικη).

Μόλις έγινε γνωστή η αποδέσμευση του απο την ομάδα του Καραβά πολλές ομάδες κινήθηκαν για την απόκτηση του, όμως με γρήγορες και στοχευμένες κινήσεις του προέδρου μας ΜΑΚΡΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ήρθε η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή….

Ένας ποδοσφαιριστής “κόσμημα” που έρχεται όχι μόνο να ανεβάσει το επίπεδο του ρόστερ της ομάδας μας, αλλά και τον ανταγωνισμό του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑΝΑ..

ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΑΠΑΛΙΔΗ καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ.
Σου ευχόμαστε πάνω απ’όλα να είσαι υγιής και να έχεις μια πολύ καλή ποδοσφαιρική σεζόν με επιτυχίες!!!