Connect with us

slideshow

Βόμβα στην Μάνδρα- Παραιτήθηκε ο Γιαλιάς!

Απογοητεύτηκε απο παίκτες και τον πόλεμο που δέχθηκε.

Published

on

Βόμβα μεγατόνων έσκασε στην Μάνδρα με απρόβλεπτες συνέπειες για την μετέπειτα πορεία του Μανδραϊκού. Ο πρόεδρος της ομάδας, Χρήστος Γιαλιάς, εμφανώς απογοητευμένος από το ανεπιτυχές 1-1 στις Ερυθρές παραιτήθηκε από το αξίωμά του και τη θέση του θα καταλάβει ο αδελφός του, Στέλιος Γιαλιάς.

Ο κ Γιαλιάς ήταν πικραμένος από το γεγονός ότι οι παίκτες σε ένα ακόμη παιχνίδι δεν έδειξαν τσαγανό και δεν παρασύρθηκαν από τον «τσαμπουκά» που εξέπεμπε ο ίδιος.

« Ευχαριστώ τους οπαδούς του Μανδραϊκούς, που πολέμησαν μαζί μου και τους ζητώ συγγνώμη που δεν κατάφερα, αυτό που μου αρμόζει, την πρώτη θέση. Η δεύτερη θέση δεν αξίζει ούτε για μένα αλλά ούτε για την ιστορική ομάδα της Μάνδρας», δήλωσε stoplekto.gr, ο κ Γιαλιάς, λίγη ώρα αφότου πήρε την απόφαση να παραιτηθεί.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πόλεμο που δέχθηκε ο Μανδραϊκό από το κατεστημένο του πρωταθλήματος και από τις διαιτησίες που σφύριζαν αλα καρτ. « Είναι προφανές ότι το κατεστημένο του ποδοσφαίρου, δεν θέλει σωστούς ανθρώπους που παλεύουν σε δύσκολες οικονομικά εποχές, να φτιάξουν ομάδες με τα δικά τους χρήματα και μόνο που θα κερδίζουν στους αγωνιστικούς χώρους. Προτιμούν φαίνεται παράγοντες που έχουν μάθει να δρουν και να έρπονται στο παρασκήνιο και πίσω από τις κουρτίνες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πάντως ο ίδιος δεν αφήνει την ομάδα στο έλεος του Θεού, καθώς οι ποδοσφαιριστές είναι πληρωμένοι κατά 85% ενώ έχει αφήσει χρήματα στον σύλλογο για να τακτοποιηθούν όλες οι οικονομικές εκρεμμότητες της τρέχουσας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

 

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply