Connect with us

slideshow

«Βόμβα» στην Πετρούπολη! Πεντάρα Αίμου σε Άρη (φώτο)

Μεγάλη εμφάνιση από τον Αίμο που διέλυσε το «φάντασμα» του Άρη με 5-1

Published

on

Απίστευτη εξέλιξη είχαμε στο τοπικό ντέρμπι της Πετρούπολης ανάμεσα στους συντοπίτες Άρη και Αίμο, αφού οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με το εκπληκτικό 5-1, με τον Δημήτρη Ταλιούρα να πετυχαίνει τρια τέρματα! Έτσι αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά πως το Κύπελλο είναι με διαφορά ο θεσμός των εκπλήξεων, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε και την διαφορά μίας κατηγορίας που υπάρχει ανάμεσα στα δύο σωματεία.

Στην αναμέτρηση τώρα, αν και ο Άρης προηγήθηκε στο 15′ με τον Ράμμο, παρόλα αυτά κανείς δεν περίμενε την τροπή που θα έπαιρνε τελικά η συνάντηση. Στο 22′  και στο 44′ ο εκπληκτικός χτες Ταλιούρας Φ., εκμεταλλευόμενος την αδράνεια των ποδοσφαιριστών των «κιτρινέρυθρων» έβαλαν μπροστά στο σκορ τον Αίμο με 2-1. Στο δεύτερο μέρος, αντί να αντιδράσει ο Άρης είδαμε τους φιλοξενούμενους να παίζουν ακόμα πιο ελεύθερα και με τα τέρματα του Ταλιούρα Δ. στο 59΄, στο 62′ και στο 75′ έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Αίμου με 5-1. Στο 86′ αποβλήθηκε ο Καταγής, γιατί εξύβρισε συμπαίκτη του.

Καλή η διαιτησία των Χαλδαίου, Κατοίκου και Κεφαλά.

 

ΑΡΗΣ: Ραφτόπουλος, Ράμμος(46΄ Μαμάκος), Τσολάνης(62΄ Νάσης), Φωκάς, Πάντος(46′ Ασημακόπουλος), Μουρτζάκης, Τζαμαλής, Βάλσαμος, Γεγές, Λεμπέσης, Λουρμπάκος Θ.

 

ΑΙΜΟΣ: Αλεβίζος, Γιαννούλης, Κουλίρα Ε.(73′ Μαρκεζίνης), Ταλιούρας Ν., Ζαχαριάς, Παπαναστασίου, Κουλίρα Α., Πλατοκούκης(76′ Σιώζος), Ταλιούρας Δ., Μπουγιούκος(46′ Καταγής), Ταλιούρας Φ.

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply