Connect with us

4ος Όμιλος

Γέμισε χαμόγελα αισιοδοξίας το “Σαλπέας”

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Κερατσινι έκανε γνωστό ότι ξεκίνησαν τα τμήματα υποδομής του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν με το εφηβικό και παιδικό τμήμα να μπαινουν στα… βάσανα.

Αναλυτικά, το κειμενο:

Γέμισε από παιδιά-χαρά και αισιοδοξία το “Παναγιώτης Σαλπέας” .Με τα τμήματα ,πέραν του Εφηβικού και του παιδικού, να μπαίνουν στα..βάσανα της προπόνησης. 

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, τα χαμόγελα από τους λιλιπούτειους “Ροσονέρι” πολλά, με την όρεξη  παρά το γεγονός ότι είμαστε ακόμα σε mood καλοκαιριού  στα ύψη, προκειμένου  οι μικροί να κάνουν αυτό που αγαπούν. Να παίξουν ποδόσφαιρο.

Τα παιδιά υποδέχτηκε, μαζί με τους γονείς τους, ο υπεύθυνος των Ακαδημιών κος  Μποζινάκης: “Σας καλωσορίζω στην οικογένεια του Κερατσινίου. Οι παλιότεροι μας γνωρίζετε, οι νεότεροι θα καταλάβετε ότι έχετε έρθει σε μία ιστορική ομάδα  η οποία έχει γράψει την δική της ιστορία στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Να ξέρετε ότι πρώτος μας στόχος μας είναι να φτιάξουμε πρώτα καλούς ανθρώπους και εν συνεχεία καλούς ποδοσφαιριστές. Θα δουλέψουμε σκληρά για να το πετύχουμε αυτό.”